TEB'den emekliye ilk yardım desteği

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2009 12:53, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Türk Ekonomi Bankası, maaşlarını TEB'den çeken emeklilere acil durumlarda ücretsiz ambulans ve tıbbi danışmanlık hizmeti hediye ediyor.

Emekli maaşını 1 Temmuzdan itibaren Türk Ekonomi Bankası'ndan (TEB) almaya başlayan emekliler, 1 yıl süreyle, ücretsiz acil sağlık ve ambulans hizmetinin yer aldığı ?S.O.S Acil Sağlık Hizmet Paketi? kazanıyor.

TEB'in S.O.S International Ambulans Servisi ile gerçekleştirdiği anlaşma ile emekliler, acil durumlarda ?Tıbbi Danışmanlık?, ?Acil Sağlık Hizmeti?, ?Acil Doktor ve Kara Ambulansı Hizmeti?, ?Hastane organizasyonu? gibi kritik hizmetlerden ücretsiz yararlanabiliyor.

TEB'in emekli müşterileri, acil durumlarda 7/24 (0212) 444 4 505 numaralı telefondan S.O.S. Alarm Merkezi'ni arayarak çağrıda bulundukları takdirde, S.O.S Alarm Merkezi kendisine gelen çağrıyı en yakın istasyondaki ambulansa yönlendiriyor. S.O.S sağlık ekibi adrese ulaştığında, ekip doktoru tarafından yapılan ilk müdahale sonucunda hastanın yerinde tedavisi mümkünse yapılıyor, hastanın ileri tetkik ve tedavi için hastaneye nakli gerekiyorsa, en yakın sağlık kuruluşuna hasta ücretsiz olarak götürülüyor.

Emekli maaş ödemesini TEB'den almak isteyenler TEB Şubelerinden ve www.sgk.gov.tr adresinden talimat verebiliyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber