ÖSS sonuçları 'cep'e gelecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2009 11:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ÖSS sonuçları, Vodafone ile 'cep'e gelecek

Vodafone abonelerinin, 12 Temmuz Pazar günü açıklanacak Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonuçlarını cep telefonundan ''anında'' öğreneceği bildirildi.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, ÖSS 2009 yılı sonuçlarını öğrenmek isteyen Vodafone abonelerinin, Mobilöğren Mobil Bilgi Servisi'nden yararlanmak için ''OSS boşluk T.C. kimlik numaralarını'' 3366'ya kısa mesajla göndermelerinin yeterli olduğu belirtildi.

Açıklamada, abonelerin, sonuçların açıklandığı andan itibaren sınav sonuç bilgilerine cep telefonundan anında ulaşabileceği kaydedildi.

3366'ya gönderilen her mesajın 1 SMS/2 kontör olarak ücretlendirileceği bildirilen açıklamada, sonuçların; alanı, alan dışı, ek puanlı ve dil puanları şeklinde gönderileceği ve servis toplamının 8 SMS/16 kontör olarak ücretlendirileceği belirtildi.

ÖSS 2009 sınav sonuçları Turkcell ile cepte

Turkcell'in, ''OSS'' yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını 3366'ya SMS atan üniversite öğrencisi adayı müşterilerine, ÖSS 2009 sınav sonuçlarını açıklandığı gün anında göndereceği bildirildi.

Turkcell'den yapılan açıklamada, bu servisten yararlanmak isteyen üniversite öğrencisi adayı Turkcell'lilerin, sınav sonuçlarını öğrenmek için ön kayıt da yaptırabilecekleri belirtildi.

Açıklamada, sonuçlar açıklanmadan önce ''OSS boşluk TC Kimlik numarası''nı 3366'ya SMS atan Turkcell'lilerin, sisteme kayıt yaptırmış olacağı ve sonuçlar açıklandığı anda sınav sonuç bilgisinin ceplerine gönderileceği kaydedildi.

Turkcell abonelerinin bu servis için 8 SMS/16 kontörle ücretlendirileceği ifade edilen açıklamada, ön kayıt yaptıran gnçtrkcll üyelerinin ise bu servisinden yüzde 50 indirimli olarak, 4 SMS/8 kontöre yararlanabilecekleri bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber