Vali: Hedefi olmayan daire müdürü istemiyorum

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 21 Temmuz 2009 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KIRIKKALE Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen 2010-2014 Stratejik Plan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ?Bundan sonra her daire müdürü ve en yakın kuruluşun bir amacı olacak. ?Evraklar gelsin imzalayayım, akşam da çay içerim, eve giderim' yok. Bana bağlı çalışan her daire müdürünün mutlaka hedefi olacaktır. Hedefi olmayan daire müdürünü bu ilde istemiyorum? dedi.

Vali Hakan Yusuf Güner başkanlığındaki toplantıya Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Rektör Prof. Dr. Ahmet Murat Çakmak, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, il müdürleri, il genel meclisi üyeleri ve sivil toplum örgütlerinin başkanları katıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda Kırıkkale'nin geleceğinin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, şunları söyledi:

?5 yıllık stratejik plan toplantısında kentimizi daha ileri götürmek için buradayız. İlimizin ana hedeflerini, ana özelliklerini, ana kaynaklarını en iyi şekilde kullanmak görevimiz. İlin stratejik olarak misyonu ve vizyonunun, plan önceliğine uygun bir şekilde oluşturulması, hedeflerin saptanması ve daha sonra da her alanda hayata geçirebilmenin gayreti içinde sonuçlara daha sağlıklı olarak ulaşmayı hedefliyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber