Kelkit Çayı'nda asker cenazesi aranıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2009 19:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde Kelkit Çayı'na uçan otomobilde sulara kapılarak kaybolan düğün için birliğinden izinli Yusuf Tosun'u arama çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz cuma günü saat 15.00 sıralarında D 100 karayolu Darıdere mevkisinde virajı alamayarak Kelkit Çayı'na uçan 34 DMA 81 plakalı otomobil, 2 gün sonra kaza yerinin 100 metre ilerisinde bulunmuştu.

Kazanın ardından çevrede sivil savunma ekipleri ve vatandaşlarca arama çalışması başlatılırken, İstanbul'dan Gümüşhane'nin Şiran ilçesine düğüne giden Fikri Tosun (35), Müjdat Tosun (4) ve Ersoy Tosun'un (30) cesetleri kaza yerinden yaklaşık 20 kilometre ileride farklı noktalarda, Gönül Tosun'un cesedi

ise kazanın olduğu gün çalılıklara takılı olarak bulunmuştu.

Düğün için kısa dönem askerlik yaptığı Mardin Kızıltepe'deki birliğinden izin alan Yusuf Tosun'un (27) cesedine ise henüz ulaşılamadı.

Niksar Kaymakamı Uğur Turan, sivil savunma ekipleri ve askerlerin arama-tarama çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Samsun Sahil Güvenlik, Samsun, Tokat ve Sivas sivil savunma ekipleri, Erbaa, Reşadiye ve Niksar ilçe jandarma ekipleri, 2 komando timi ve vatandaşlar arama çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık 40-50 kilometrelik bir alanda arama çalışmaları yürütülüyor. Kazada hayatını kaybeden 4 vatandaşımızın cenazeleri ailelerine teslim edildi" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber