KPSS 2009/4 ile SGK'ya yerleşen adayların başvuru işlemleri ve istenen belgeler

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Ağustos 2009 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurumumuz Taşra Teşkilatında İhtiyaç Duyulan 40 Adet Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İle İl Müdürlüklerine Bağlı Merkez Müdürlüklerinde (İl/İlçe), 657 Sayılı Kanunun 4/B Maddesi, 06/06/1978 Tarihli Ve 7/15754 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı İle Yürürlüğe Konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar İle Ek Ve Değişikliklerine Göre İstihdam Edilecek Sözleşmeli Büro Personeli Pozisyonuna; 2008 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (Kpss) (B) Grubu Puan Sıralaması Esas Alınmak Suretiyle Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Merkezi (Ösym) Başkanlığı Tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı Kpss-2009/4 Tercih Klavuzuna İstinaden Yapılan Yerleştirme Sonuçlarını Gösterir Liste Ek-1 (Tıklayınız) Ektedir.

A-İstenilen Belgelerin Teslim Yeri

1- Ek-1 Listede Adı Ve Soyadı Yazılı Olan Adayların 24/08/2009 Tarihi Mesai Bitimine Kadar Ek-2 (Tıklayınız) Listede Belirtilen Belgeleri Tamamlayarak Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Ziyabey Cad. No:6 Balgat/Ankara (İrtibat Tel: 0 312 207 84 29) Adresine Posta Yoluyla Veya Bizzat Müracaat Etmek Suretiyle Teslim Etmiş Olmaları Gerekmekte Olup Adaylara Bununla İlgili Ayrıca Yazılı Bir Tebligat Gönderilmeyecektir.

2- Postadaki Gecikmeler Kabul Edilmeyecektir.

B-Yerleştirme İşlemlerinin Değerlendirilmesi

1- Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Merkezi (Ösym) Başkanlığı Tarafından Yayımlanan Kamu Personeli Seçme Sınavı Kpss-2009/4 Tercih Klavuzunda Belirtilen Kurumumuzun ?Başvuru Genel Ve Özel Şartlarına? Veya Aranılan Niteliklere Sahip Olmayan, Aranılan Nitelik Ve Şartları Taşımakla Birlikte İstenilen Belgeleri Süresi İçerisinde Kurumumuza İntikal Ettirmeyen Adayların Atamaları Kesinlikle Yapılmayacaktır.

2- Gerçeğe Aykırı Beyanda Bulunduğu Tespit Edilenlerin Yerleştirilmeleri Geçersiz Sayılarak Atamaları Yapılmayacak, Yapılmış Olsa Dahi İptal Edilecektir. Bu Kişiler Hiç Bir Hak Talep Edemezler Ve Haklarında, Türk Ceza Kanununun İlgili Hükümleri Uygulanmak Üzere, Cumhuriyet Savcılığına Suç Duyurusunda Bulunulur.

C-Sosyal Güvenlik Ve Mali Hükümler

1- İlana Uygun Olarak Göreve Başlatılacak Olanlar; Sosyal Güvenlik Yönüyle, 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar Ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4/A Maddesi Hükümlerine Tabi Olacaklar Ve İstihdam Edilecekleri Birimlerde Aynı Sınıftaki Diğer Personelin Tabi Olduğu Çalışma Saat Ve Usulüne Tabi Olarak Çalışacaklardır.

2- Kurumumuzda Göreve Başlayacak Olan Sözleşmeli Büro Personeline Aylık Brüt 1129,65 Tl Ücret İle Ayda 60 Saat Fiilen Fazla Çalışma Yapılması Halinde Saat Ücreti Brüt 2,20 Tl Üzerinden Ayda Brüt 132,00 Tl Fazla Çalışma Ücreti Ödenecektir. (Aylık Brüt Ücret Tutarı İle Fazla Çalışma Brüt Tutarından Sigorta Ve Sağlık Primi İle Gelir Ve Damga Vergisi Kesilmektedir.)

3- Aylık Sözleşme Ücretlerine İlaveten Ödenecek Ek Ödeme Oranı Brüt Miktarı İse Bilahare Belirlenecektir.

ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ (ÖSYM) BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YAPILAN MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUCU KURUMUMUZA SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ OLARAK YERLEŞTİRİLENLERDEN İSTENİLEN BELGELER

1- Dilekçe örneği

2- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli ya da okul onaylı örneği. (Aslı gösterilmek suretiyle Kurumumuzca tasdikli örneği kabul edilir)

3- Erkekler için; muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olduğuna dair yazılı beyanı.

4- Doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal veya sosyal yetenekleri bakımından özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranının % 40 ve üzerinde özürlü olmadığına dair yazılı beyanı.

5- Varsa sigorta sicil numarasını gösterir belge.

6- Son altı ay içerisinde cepheden çekilmiş 4 adet vesikalık renkli fotoğraf.

7- Tanıtma formu ( önyüz ) (arkayüz)

8- Mal bildirim formu ( önyüz ) (arkayüz)

9- Adres fişi (Tıklayınız)

NOT :

1- Tüm form ve belgeler elle doldurulacaktır. 2- 3 ve 4 üncü maddelerde istenilen yazılı beyanlar, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'na hitaplı, imzalı ve tarihli olacaktır.

3- Tanıtma formunun bütün kısımları doldurulacak (-) ve benzeri işaretler konulmayacaktır.

4- Tanıtma formununun ?Emekli Aylığı Alıyor İseniz, Sebebi ve Aylık Aldığınız Em.Sic.No. ...? bölümüne, emekli aylığı alınıyor ise emekli sicil numarası, alınmıyor ise ?almıyorum? yazılacak, (-) vb. işaretler konulmayacaktır.

5- Mal bildirim formunun 1 inci sayfası da imzalanacaktır.

6- Mal bildirim formunun tüm bölümlerine varsa bilgileri yazılacak, yoksa (-) ve benzeri işaretler konulmadan ?Yoktur? ifadesi yazılacaktır.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINA

(İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı)

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı'nın internet sitesinde yayımlanan KPSS-2009/4 Tercih Kılavuzuna istinaden 17-20 Temmuz 2009 tarihleri arasında yapmış olduğum başvuru sonucu Kurumunuz taşra teşkilatında bulunan ...................................İl'ine 657 sayılı Kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli Büro Personeli olarak çalışmak üzere yerleşmiş bulunmaktayım.

Yapılacak sözleşmeye esas olmak üzere doldurduğum formlar ve istenilen diğer belgeler dilekçem ekindedir.

Bilgi edinmenizi ve gereğini arz ederim. ?/?/2009

Adı SOYADI

İMZA

EKLER:

1- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli ya da okul onaylı örneği. (Aslı gösterilmek suretiyle Kurumumuzca tasdikli örneği kabul edilir)

2- Erkekler için; muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olduğuna dair yazılı beyanı.

3- Doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal veya sosyal yetenekleri bakımından özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranının % 40 ve üzerinde özürlü olmadığına dair yazılı beyanı.

4- Varsa sigorta sicil numarasını gösterir belge.

5- Son altı ay içerisinde cepheden çekilmiş 4 adet vesikalık renkli fotoğraf.

6- Tanıtma formu.

7- Mal bildirim formu.

8- Adres fişi.

Adres:

Tel :

e-posta:

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber