Bademcik ameliyatı sonrası şüpheli ölüm

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2009 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Çiğli ilçesinde henüz bilinmeyen bir sebeple fenalaşan 4 yaşındaki Samet Oral, hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti

Küçük Samet'in, bademcik ameliyatı olduktan bir hafta sonra rahatsızlanmaya başladığını belirten ailesi, ameliyattan sonra zaman zaman kan kustuğunu konu ile ilgili adli makamlara şikayette bulunduklarını belirterek; "Oğlumuzun ölümünde ihmal varsa sorumlular yargı önünde hesap verecek" diye konuştu.

Gümüşpala semti 7113 sokak, numara 3/3'te oturan 4 yaşındaki Samet Oral, henüz bilinmeyen bir sebeple akşam saatlerinde fenalaştı. Samet'in ağzından kan geldiğini öne süren aile, bunun üzerine yakınlarının yardımı ile küçük çocuğu hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Evin tek çocuğu olan Samet Oral, hastaneye götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti. Yaşananlar karşısında şok olan aile, üzüntüye boğuldu. Sinir krizleri geçiren baba Ramazan Oral ve eşi Emine Oral, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Gümüşpala Polis Merkezi'ne başvuran aile, konu ile ilgili hastane hakkında şikayetçi oldu. Samet'in cenazesi, otopsi için İzmir adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Servis elemanı olarak çalışan babası Ramazan Oral (27) ve eşi Emine Oral (24) çocukları Samet'in, boğazları şiştiği için geçen hafta doktora götürdüklerini ve bademcik ameliyatı olduğunu belirtti. Çiğli'deki özel bir hastanede 7 gün önce lazer yöntemi ile bademciklerinden ameliyat edildiğini ve 2 saat sonra taburcu edildiğini belirten aile, Samet Oral'ın bir süre sonra ağzından kan gelmeye başladığını ve doktorun da çocuklarına dondurma yedirmeleri gerektiği söylediği öğrenildi. Oral ailesi, konu ile ilgili adli makamlara şikayette bulunduklarını, eğer oğullarının hayatını kaybetmesinde doktorların bir ihmali varsa yargı önünde hesap vereceklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber