Müdür ile yardımcısı okul boyuyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2009 11:57, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Mersin'in Mezitli ilçesindeki Hakan Kundak İlköğretim Okulu'nu müdür ve yardımcısı birlikte boyuyor. Üzerlerine iş elbiselerini giyerek bir işçi gibi çalışan ikili, okullarını eğitim öğretim yılına yetiştirmeye çalışıyor.

Mezitli ilçesindeki 3 katlı 21 derslikli Dr. Hakan Kundak İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala hummalı bir çalışma dikkat çekiyor. Çalışanlar ise okul müdürü ile müdür yardımcısı. Birçok meslektaşı koltuklarında oturarak işlerini sürdürürken öğrencilerinin güzel bir ortamda ders görmesini isteyen Okul Müdürü Halil İbrahim Kaykaç ile Müdür Yardımcısı Ali Karabaş, giydikleri iş elbiseleri ve ellerine aldıkları fırçalarla okulu boyamanın telaşına düşmüş durumda.Duvardaki bozuklukları önce alçı ile tamir eden ikili daha sonra bağışlanan boyalarla okulu boyuyor.

Okul Müdürü İbrahim Halil Kaykaç, yeni eğitim öğretim yılı başlamadan önce öğrencilerin daha temiz daha güzel bir ortamda ders yapmaları için yardımcısı ile birlikte okulu boyamaya karar verdiklerini belirtti.Aynı zamanda resim öğretmeni olan Müdür Yardımcısı Ali Karabaş'ın elinin boya işlerine yatkın olmasının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu belirten Kaykaç, "Elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah çok güzel olacak" diye konuştu.

Boyanın bir kısmını Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın bir kısmını da duyarlı velilerin sağladığını anlatan Kaykaç, "Boyayı temin edince dersler başlamadan tüm sınıfları boyamaya karar verdik. Yaklaşık bir haftadır çalışıyoruz. Gelecek hafta sonu işleri bitirmeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu.

Müdür Yardımcısı Ali Karabaş, okulu tertemiz yapmak için çalıştıklarını belirterek, "Bu sınıflarda eğitim vereceğiz. Sınıflarımız ne kadar güzel olursa eğitimin kalitesi da o derece artar. Öğrencilerimiz kendilerini daha rahat hisseder" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber