Özel Zirve Üniversitesi, her öğrencisine 3 bin liralık dizüstü bilgisayar hediye ediyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2009 16:36, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Gaziantep Özel Zirve Üniversitesi'nde 2009-2010 eğitim yılı öğrenci kayıtları bugün başladı. İlk gün 100 kişi kayıt yaptırırken, her öğrenciye 3 bin TL değerinde birer dizüstü bilgisayar hediye edildi. Kayıtlar, 7 Eylül'e kadar devam edecek.

İlk defa bu yıl öğrenci alan Zirve Üniversitesi'nin 650 kontenjanından 550'si doldu. Öğrencilerin birçoğu Zirve Üniversitesi'ni ilk sırada tercih etti. Uğur Plaza Otel'de gerçekleştirilen kayıtların ilk gününde 100 öğrenci Zirve'li oldu. Gaziantep Otogarı'na gelen öğrenci ve velileri, üniversitenin standındaki yetkililerle irtibata geçerek kayıtların yapıldığı yere ücretsiz taşınıyor. Yine hava yoluyla şehre gelen öğrenci ve velileri de HAVAŞ'ın ofisinde karşılanıp Uğur Plaza Otel'e yönlendiriliyor. Kayıt yaptıran her öğrenciye 3 bin TL değerinde Apple marka dizüstü bilgisayar hediye edildi. Kayıtlar, 7 Eylül 2009 Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi ise ekim ayındaki ek kontenjanlarla öğrenci alacak. Kayıt yaptıran öğrencilerde büyük heyecan gözlemlediklerini anlatan Zirve Üniversitesi yetkilileri, üniversiteye yoğun bir ilginin olduğunu söyledi. Öğretim üyelerinin büyük bir kısmı Amerika Birleşik Devletleri'nde doktora yapan Zirve Üniversitesi, dil hazırlık okulu konusunda ise Kanada'daki Kuzey Teksas Üniversitesi ile işbirliği yaptı. Kuzey Teksas Üniversitesi Dil Okulu, özellikle üst düzey bürokratların yurt dışında dil öğrendiği bir okul özelliğini taşıyor.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, eğitim hayatına iyi bir başlangıç yapmak isteyen öğrencilerine, öğrenim hayatları boyunca geleceklerinin iyi şekillenmesi adına katkı sağlayacaklarını ve mezuniyet sonrası iş yaşamında sürekli destek olacaklarını belirtti. Kısa, öğrencilere hitaben "Zirve Üniversitesi olarak sizlere kaliteli bir eğitim vererek yarınlara hazırlamak bizim en büyük mutluluk kaynağımızdır. Zirve Üniversitesi farkını yaşayarak mezun olduğunuzda, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği ilkelere sahip çıkarak yolunuza devam edeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber