Öğretmen yasak aşk kurbanı oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2009 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş'ta bayan arkadaşının evinde ölü olarak bulunan öğretmen Mustafa Y.'nin, arkadaşının eşi tarafından yasak aşk sebebiyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ta Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Mustafa Y., Selçuklu Mahallesi'nde bayan arkadaşı A..A'nın (33) evinde ölü olarak bulunmuştu. Öğretmen Mustafa Y.'nin, arkadaşı A.A'nın eşi Ş.A tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. İddiaya göre, Mustafa Y.'nın gönül ilişkisi yaşadığı İngilizce Öğretmeni A.A, Ş.A (54) ile evliydi. Şiddetli geçimsizlik yaşadıkları öğrenilen çift, ağustos ayında memleketleri Adana'dan Kahramanmaraş'a geldi.

A.A olay günü eşinden elektrik faturasını yatırmasını istedi. Ödeme tarihinin süresi dolmadığı için eve erken geri dönen Ş.A, evde Mustafa Y.'yi gördü. Mustafa Y.'ye, çıkan tartışma sonrası silahıyla şakağına ateş eden Ş.A, daha sonra taksiyle evden ayrıldı. Tabancasını da Aksu Çayı'na atan Ş.A memleketi Adana'ya gitti.

Ş.A'nın ardından eşi A.A. da çocuğunu yanına alarak eşinin yanına gitti. Karı-koca burada polise teslim oldu. Kahramanmaraş'a getirilen karı-koca Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Ş.A. polise, cinayeti işlediğini itiraf etti. Ölen Mustafa Y. ile eşi arasında bir ilişki bulunduğundan haberi olduğunu söyleyen Ş.A., "Eşimle aram düzelmişti. Mustafa Y.'yi evde görünce sinirlendim ve tartıştık. Ben de bir el ateş açtım." dedi. Mustafa Y.'nin eve zorla girdiğini söyleyen A.A. da, yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu söyledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber