Ek ders verilmeyen öğretim üyesi intihara teşebbüs etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2009 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla Üniversitesi (MÜ) Meslek Yüksekokulu Harita Kadastro Bölümü Öğretim Üyesi F.T. (38), kendisine ek ders verilmediğini ileri sürerek, okul binasının çatısında intihar girişiminde bulundu.

F.T.'yi 10 katlı binanın çatısında gören görevliler, durumu polise bildirdi. Bunun üzerine Muğla Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yanısıra 112 Acil Servis ekibi ve çok sayıda polis sevk edildi.

Polis memurları, çatı katına çıktıklarında etrafı seyreden F.T. ile karşılaştı. Sigara içen F.T., polisleri yanına yaklaştırmazken, Muğla Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Tahir Benli ile konuşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine çatıya çıkan Benli, F.T.'yi indirmek için yaklaşık 40 dakika dil döktü. Sonunda ikna edilen öğretim üyesi, çatıdan indiği sırada baygınlık geçirip yere düştü. Olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekibi, F.T.'ye müdahale etti.

Tedavisinin ardından basın mensupları tarafından fotoğrafının çekilmemesi ve görüntü alınmaması için binadan çıkmayı reddeden F.T., odasına götürülerek yetkililerle görüştü.

Bunlar yaşanırken okula gelen öğrenciler olayı öğrenince şok geçirdi.

Muğla Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda geçen yıllarda da bazı öğretim görevlileri, kendilerine ek ders verilmediği gerekçesiyle intihar girişiminde bulunmuş, birisi hayatını kaybetmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber