Başbakan: Efendiniz değil, hizmetkârınızım

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2009 07:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam iftarını Üsküdar Gencer Sokak'ta mahalle sakinleriyle yaptı. Mahallelinin ihtiyaçlarını dinleyen Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile görüşerek sorunların giderilmesini istedi. Erdoğan, sonrasında vatandaşlara dönerek, "Ben sizin hizmetkârınızım, efendiniz değilim." dedi.

Başbakan, vatandaşların 'evimizin tapusu yok' demesi üzerine ise bölgenin Hazine arazisi olduğunu belirtti. Gecekondu sahiplerine kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde TOKİ'den konut teklif etti.

Başbakan Erdoğan, helİkopterle 3. köprü güzergâhInI İnceledİ

Başbakan Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la birlikte helikopterle 3. Boğaz Köprüsü güzergahı kapsamında incelemelerde bulundu. Başbakan, dün Kısıklı'daki evinden çıktıktan sonra Üsküdar Devlet Hastanesi'ne geldi. Burada Bakan Yıldırım ve Topbaş'la bir görüşme yaptı. Ardından alanda bekleyen Emniyet Müdürlüğü'ne ait Skorsky helikopter ile yeni köprünün güzergahına yönelik alternatifleri havadan inceledi. Helikopter turu bir saat sürdü. Erdoğan, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Yıldırım ve Topbaş ile bir helikopter uçuşu yapıp güzergah konusunda son kararı vereceklerini söylemişti.

BARAN TAŞ İSTANBUL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber