Polis ve kazazedelere otomobil çarptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2009 09:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

D-100 Karayolu Üsküdar mevkiinde meydana gelen bir kazanın raporunu tutmaya giden trafik polisi ve kazazedelere, seyir halindeki başka bir ototmobil çarptı. Kazada 1 polis memuru ile birlikte 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, D-100 Karayolu üzerinden Kadıköy istikametine giden 34 BOY 99 plakalı otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine, kaza raporu hazırlaması için olay yerine 34 56531 plakalı polis ekibi sevk edildi. Bu araçta bulunan polis memuru Fatih Akyıldız, kazazedeler Abdulkerim Can ve Turgay Tüysüz'den kazaya ilişkin bilgi alırken, aynı istikamette hızla ilerleyen Taner Turan'ın kullandığı 34 ZK 7161 plakalı otomobil polis memuru ve kazazedelere çarptı. Otomobil polis aracına vurarak durabildi. Kazada polis Akyıldız ile Abdulkerim Can, Turgay Tüysüz, İlker Kızılkaya ve Derya Can yaralandı. Bu kişileri yaralayan otomobilin sürücüsü Taner Turan ise araç içinde sıkıştı. Kaza mahalline çağırılan itfaiye ekipleri Taner Turan'ı sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralılar ambulanslarla Haydarpaşa Eğitim Araştırma ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan kaza sırasında yolun trafiğe tamamen kapanması nedeniyle vatandaşlarla polis arasında tartışma yaşandı. Yolun emniyet şeridi ile kapatılmasına kızan vatandaşlar yolun bir kısmının açılmasını istedi. Polis ise itfaiye ve sağlık ekiplerinin rahat çalışması için buna izin vermedi. Bir polis müdürü vatandaşları ikna etmek için dil döktü. Yaralıların hastaneye götürülmesi ve araçların yoldan kaldırılmasından sonra trafik normale döndü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber