Ehliyetsiz öğrencinin kullandığı otomobil, liselilerin arasına daldı: 3 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2009 19:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de, 16 yaşındaki ehliyetsiz bir kız öğrencinin kullandığı otomobil, okul önünde liseli gençlerin arasına dalıp ağaca çarptı. Kazada, 3'ü kız öğrenci 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yenikent Mahallesi'nde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Lisesi önünde meydana gelen kazada, ehliyetsiz lise öğrencisi B.E. (16) adlı genç kız, 26 EN 796 plakalı otomobilin direksiyonuna geçip, yanında oturan araç sahibi Soner A.'dan (28) direksiyon eğitimi almaya başladı. Bu esnada okul önünde aracın kontrolünü kaybeden B.E. kullandığı otomobille liseden çıkan öğrenci grubunun arasına daldı. Lise öğrencileri Gözdenur Nalçacı (17) ile Seda Güngör'e (17) çarpan otomobil, ardından yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi. Kazada, öğrenciler Gözdenur Nalçacı, Seda Güngör ve otomobil sürücüsü B.E. ile araçta bulunan Soner A. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğrencilerden Seda Güngör ile B.E.'nin sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirildi.

Kazayı gören bir veli, "Çok yüksek bir motor sesiyle vura vura buraya geldi. Öğrencilere ve ardından ağaca çarptı. Otomobili kız öğrenci kullanıyordu" dedi.

Öğrenci ve öğretmenleri dehşete düşüren kazayla alakalı inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber