Sendika başkanı silahla darp edildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2009 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu Memur-Sen İl Başkanı Gökşin Şenol silah bir grubun saldırısına uğradı.

Ordu Memur-Sen İl Başkanı Gökşin Şenol, iki kişinin saldırısına uğradı. Sendika binasına gelen iki kişi Şenol'u 'belediyeye ile ilgili konuşmayacaksın sesini keseceksin' dedikten sonra başına odun ve silah kabzası ile vurarak darp etti. Saldırganların olay yerini terk etmesinin ardından Sendika Başkanı Şenol, Boztepe Devlet Hastanesi'ne gitti. Şenol, yapılan tetkik ve tedavinin altından müşahede altına alındı. Uğradığı saldırı ile ilgili bilgi veren Gökşin Şenol, "Tabancanın ağzına mermiyi verdikten sonra benimle konuşmak istediklerini söylediler. Ben de onlara alkollü olduklarını, silahla oyun olmayacağını belirterek silahı bana vermelerini istedim. Tabancayı görünce de elimdeki soda şişesindeki suyu yüzüne fırlattım. Üzerine gittim boğuşmaya başladık. Bu sırada sopa ve silah kabzası ile bana vurmaya başladılar. Kendimi savunmaya çalıştım. Bu sırada dışarıda birinin vur onu dediğini duydum. Eğer kendimi biraz olsun korumamış olsa idim şu an hayatta olmayabilirdim." dedi. Şenol birkaç aydır bazı tehdit telefonları aldığını da sözlerine ekledi.

Bu arada saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Ö. M. ve G. S.'nin daha önce yerel seçimlerden sonra DSP il binasının camlarının kırılması olayına karıştıkları ve seçim zamanı partide çalıştıkları için ücretlerini alamayınca bu olayı gerçekleştirdikleri ileri sürüldü.

Eşiyle birlikte belediye bünyesinde çalışan Şenol, kurum içinde sık sık görev yerinin değiştirilmesi ile gündeme gelmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber