Vali'nin konvoyunda kaza

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2009 20:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ın bazı beldelerinde incelemelerde bulunan Vali Ali Kolat'a eşlik eden konvoyda yer alan Kurtlapa Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Darı'nın kullandığı araç devrildi. Darı ve beraberindeki 4 kişi, kazadan yara almadan kurtuldu.

Vali Ali Kolat, bugün sırasıyla merkeze bağlı Kurtlapa, Gümüşdere, Yıldız ve Yakupoğlan beldeleri ile Yıldızeli ilçesine bağlı Güneykaya beldesinde incelemelerde bulundu.

Belde belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Kolat, beldelerdeki ilköğretim okullarını ve sağlık ocaklarını da ziyaret etti.

Kolat'a beldelerdeki incelemeleri sırasında Vali Yardımcısı İsmail Koşum ile bazı daire müdürleri, İl Genel Meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve belde belediye başkanları eşlik etti.

Vali Kolat ve beraberindekiler, Gümüşdere beldesi yakınlarındaki çermiği ziyaret ettiği sırada, konvoyda yer alan Kurtlapa Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Darı'nın kullandığı 58 NN 701 plakalı arazi aracı, çermiğe yaklaşık 100 metre kala toprak yolda devrildi.

Kazadan Belediye Başkanı Ahmet Darı, araçta bulunan belde belediyesi encümen üyeleri Dursun Temiz ve Dursun Coşkun ile Ömer Altındar ve Şaban Kunduz yara almadan kurtuldu.

Darı ve beraberindekilere geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Kolat, daha sonra incelemelerine kaldığı yerden devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber