Vestel'den sorgusuz sualsiz geri iade kampanyası

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2009 15:33, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya ve elektronik şirketlerinden Vestel, 25. yaşını 'sürpriz' bir kamyanya ile kutluyor. Şirket, elektronik ve beyaz eşya ürünlerinde '3 ay iade garantisi' başlatıyor.

2009 sonuna kadar satın alınan Vestel ürünlerinde geçerli olacak kampanya, hem kapsamı hem süresiyle Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor.

25 yıllık serüvenini değerlendirmek ve 25. yılına özel iade garantisi kampanyasını duyurmak amacıyla düzenlenen basın toplantısına Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül ve Vestel İcra Kurulu üyeleri katıldı. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Vestel'in sadece grubun değil, Türkiye'nin de gururu olduğunu belirterek, 1994 yılında aldıkları Vestel'i Zorlu Grubu bünyesinde 20 kat büyüttüklerini, 60 bin metrekarelik üretim alanını yurtdışı tesisleriyle birlikte 1 milyon metrekareye çıkardıklarını ifade etti. Zorlu, "Türkiye'nin başarısı marka yaratmaktan geçiyor. Biz, 25 yılda önce bir dünya firması, sonra bir dünya markası yarattık. Vestel, sadece topluluğumuz için değil, Türkiye için de gurur kaynağıdır." dedi.

'3 ay iade garantisi' kampanyası ile ilgili bilgi veren Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül de 'her eve bir Vestel' hedefi koyduklarını açıkladı ve "3 ay iade garantisi, dost teknolojilerin üreticisi Vestel'in ürün kalitesine güveninin en açık göstergesi. Bu kampanya ile Türkiye'de henüz Vestel kalitesiyle tanışmamış herkesi ürünlerimizi yakından tanımaya davet ediyoruz." dedi.

Vestel'in her yıl önemli miktarda yatırım gerçekleştirerek finansal rakamlarında olumlu sonuçlarını gördüklerini ifade eden Yüngül, "2008'de 109 milyon dolarlık yatırım harcaması yaptık. 2009'un ilk yarısında elektronik ve beyaz eşyada toplam 1,2 milyar dolar ciro elde ettik. Yılsonu hedefimiz 2,5 milyar dolar ihracat ve 3,3 milyar dolar konsolide ciroya ulaşmak." bilgisini verdi. Vestel'in bugünkü büyüklüğüne ulaşmasında ihracat başarısının önemli rol üstlendiğini vurgulayan Ömer Yüngül, sözlerine şöyle devam etti:

"Vestel, 11 yıldır elektronik sektöründe Türkiye'nin ihracat şampiyonu. Her yıl ihracat hacmimizi ortalama yüzde 29 oranında artırıyoruz. Bugün TV ihracatı konusunda rakipsiz konumdayız. Türkiye'nin toplam TV ihracatının yüzde 80'ini Vestel gerçekleştiriyor. Vestel, bugün Avrupa'nın 3. büyük TV üreticisi konumunda. Türkiye çapında bin 50 mağazası, 15 bin kişilik çalışan kadrosu ve 10 bin kişilik satış ve servis organizasyonuyla tüketicileri kullanıcı dostu teknolojilerle buluşturuyoruz. Ürettiğimiz ürünler ve sunduğumuz değerlerle tüketicisinin yakın dostu bir marka olarak, 25. yılımızda 'Dost Teknoloji' sloganıyla yolumuza devam ediyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber