ADSL uzmanı, 'cep' operatörlerine 3G'de rakip oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2009 12:08, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Türk Telekom'un internet sağlayıcı şirketi TTNet, 'cep' operatörlerine 3G üzerinden internet erişiminde rakip oldu. '3G Mobil İnternet Paketi'ni satışa sunan ADSL uzmanı TTNET, müşterilere bu sayede 38,90 TL'den başlayan taksit seçenekleriyle Toshiba netbook ve notebook sahibi olma fırsatı da sunuyor.

İnternet servis sağlayıcı şirketlerden TTNET, 3G Mobil İnternet Paketi satın alan müşterilerine Toshiba netbook ve notebook'larda kredi kartına 24 aya varan taksit avantajı sunuyor. ADSL uzmanı şirket, 3G Mobil İnternet Paketi'ni Avea işbirliği ile gerçekleştiriyor. Söz konusu mobil iletişim Avea tarafından ve Avea altyapısı üzerinden sunuluyor. Şirketin sunduğu 3G kampanyasına katılanlar, 24 ay taksitle Toshiba NB200 'netbook'a ayda 38,90 TL'ye, Toshiba Satellite A300 'notebook'a ise ayda 63,90 TL'ye sahip olabilecek. Kampanyadan faydalanmak için Axess kart sahibi olmak gerekiyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen TTNET ADSL müşterileri, kampanya başvurularını TTNET ve Avea ürün/hizmetlerini satma yetkisi olan Türk Telekom bayilerinden yapabilecek. 3G Mobil İnternet Paketi, 'notebook' ve 'netbook'ların teslimi de aynı ofis ve bayilerden yapılıyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye ve diğer kredi kartları ödeme seçeneklerine www.ttnet.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

İşte TTNet'in 3G mobil internet paketi

TTNET ADSL müşterileri, Avea işbirliği ile hazırlanan 3G Mobil İnternet Paketi ile ev ve işyerleri dışından da internete güvenle erişim imkanından yararlanıyor. Müşteriler, bu paket kapsamında 24 aylık taahhüt karşılığında ilk altı ay boyunca aylık 5,99 TL, diğer aylar ise 9,99 TL (Avea tarafından faturalandırılıyor) ödeyerek 500 MB mobil internet ve Türkiye genelinde 5 bini aşkın noktada 10 saat TTNET WiFi kullanım hakkına sahip oluyor.

3G Mobil İnternet Paket ücreti, ilk 6 ay 5,99 TL, kalan 18 ay 9,99 TL olarak ayrıca Avea faturasında ücretlendirilecek. Kampanya'dan 18 Eylül 2009'dan itibaren 3G Mobil İnternet Paketi alan TTNET müşterileri yararlanabilecek. Herbir 3G Mobil İnternet Paket aboneliği için bir adet Toshiba notebook/netbook alınabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber