CHP'de tepki istifaları

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 23 Kasım 2009 10:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in Dersim olayları ile ilgili sözleri nedeniyle Tunceli'de CHP'li üç ilçe belediye başkanı, iki ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP'li eski milletvekili Hasan Göyüldar partiden istifa ettiklerini açıkladılar.

CHP Genel Başkan Yardımcı Onur Öymen'in 10 Kasım günü TBMM'de 'Dersim isyanıyla' ilgili yaptığı konuşmaya tepki göstermek için Tunceli'de CHP'den bugün yaklaşık 300 kişi istifa edecek. Dün gece kentte bir toplantı yapan CHP'liler, topluca istifa kararı aldı. Bugün saat 13.00 sıralarında bir basın açıklaması yapacak olan CHP'liler patilerinden istifa ettiğini açıklayacak.

CHP"den istifa edecekler arasında eski Tunceli Milletvekili Hasan Göyüldar, CHP'nin Tunceli'de yerel seçimlerde kazanan Pülümür Belediye Başkanı Mesut Coşkun, Ovacık İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, seçimleri bağımsız kazanan ve CHP'ye geçen Nazimiye İlçesi Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek, Pülümür İlçe Başkanı Hasan Hayri Kesik, Nazimiye İlçe Başkanı Abdullah Kırmızıdağ ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri olmak üzere yaklaşık 300 kişi bulunuyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber