Vali Güler, Başbakan'a gençlik iksiri gönderdi

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 13 Aralık 2009 11:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özellikle gözaltı morluklarına iyi gelen yaban mersini suyu, siyaset dünyasının gözdesi oldu. İstanbul Valisi Muammer Güler, Başbakan Erdoğan için 5 koli yaban mersini suyu aldı

Tarihi Lale İşkembecisi'nin sahibi Vedat Akkaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan Hüsamettin Cindoruk'a, İstanbul Valisi Muammer Güler'den Abdülkadir Aksu'ya kadar siyaset ve iş dünyasının ünlü isimlerine ithal yaban mersini suyu içiriyor. Daha önce Barilla'nın da Türkiye distribütörlüğünü yapan Akkaya, Reve Dış Ticaret şirketi ile Migros başta olmak üzere market zincirlerinde satılmak üzere İtalya'dan makarna meyve suyu, sos gibi 100'ün üzerinde lezzet ithal ediyor. Akkaya, aynı zamanda Tepebaşı'ndaki Casa İtalia adlı mağazasıyla da ithalatını yaptığı ürünlerin perakende satışını yapıyor.

ERDOĞAN'A 5 KOLİ

Bu mağazanın müdavimleri arasında Cindoruk, Güler ve Aksu'nun da bulunduğunu ve en çok yaban mersini suyu aldıklarını belirten Akkaya, 'Geçtiğimiz ay Muammer Güler, Başbakan için 5 koli yaban mersini suyu aldı. Dolmabahçe'deki ofisine teslim edildi' dedi. Yaban mersini suyunun birçok faydasının olduğunu belirten Akkaya, 'Özellikle prostata, yorgunluğa ve göz altlarındaki morluklara çok iyi geliyor' dedi.

AYDA 300 KOLİ SATIYOR

Yaban mersini suyunun şişesinin 4 TL olduğunu belirten Akkaya, bir kolide 24 şişenin olduğunu belirtti. Akkaya, ayda 300 koli yaban mersini suyu sattığını belirterek, 'Özellikle domuz gribiyle birlikte nar suyuna da çok talep oldu. Yine ithal şekersiz nar suyu getirdik. Talebe yetişmekte zorlanıyorum' diye konuştu.

Aylin LÖLE

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber