Sahte polisler işçiyi dövüp gasp etti

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Ocak 2010 16:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA'da, kendini polis olarak tanıtan 2 kişinin, işçi 42 yaşındaki Hasan Y.'yi dövüp, parası ve cep telefonunu gasp ettiği, ardından da 10 bin TL'lik senet imzalattırdığı iddia edildi.

Merkez Osmangazi İlçesi İnönü Caddesi'nde görev yapan polis ekibinin yanına giden Hasan Y., kaçırılıp, dövüldüğünü ve gaspa uğradığını iddia etti. Karakola götürülen Hasan Y., geçen hafta bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığı Ramazan Ş. ile Tophane Mahallesi'ndeki çay bahçesinin otoparkında kendisine ait otomobilde otururken yanlarına tanımadığı 2 kişinin geldiğini belirterek, ellerinde telsiz bulunan ve polis olduklarını söyleyen kişilerin otomobile binerek kendisini zorla Fomara Caddesi'ndeki bir iş merkezinin 5'inci katında bulunan büroya götürdüklerini öne sürdü. Hasan Y., burada zanlılar tarafından dövüldüğünü, daha sonra cebindeki 50 TL ile cep telefonunun gasp edildiğini ve kendisine zorla 10 bin TL'lik senet imzalattırıldığını iddia etti.

Hasan Y, zanlıların kendisinden para istediğini de ifade ederek, ?Yanıma verilen bir kişiyle para bulmak için iş yerinden çıktık. İnönü Caddesi'ne geldiğimde ekip otomobilini görünce hızla bu kişinin yanından ayrılarak polise sığındım. Bu sırada yanımdaki kişi de kaçtı? dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber