CHP genel merkezinde intihar girişimi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ocak 2010 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Genel Merkezinde bir kişi intihar girişiminde bulunuyor.

Partinin Söğütözü'nde bulunan Genel Merkez Binasının 7. katındaki balkon kısmına çıkan bir erkek şahıs intihar teşebbüsünde bulundu. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, sahsın bulunduğu yerin altında branda açarken, polis ekipleri şahsı ikna etmeye çalışıyor. Şahsın, parti binasına girdikten sonra balkona çıktığı sanılıyor. Polis, uzun süredir şahsı ikna etmeye çabalıyor.

Bu arada, parti yetkilileri, çekim yapan gazetecileri bölgeden uzaklaştırmaya çalışıyor.

CHP genel merkezinde ihtihar girişiminde bulunan şahıs ikna edildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezinde intihar girişiminde bulunan şahıs, CHP'li Adnan Keskin tarafından ikna edildi. Parti yetkilileri, şahsın epilepsi hastası ve çok duygusal bir yapısının olduğunu açıkladı.

CHP'nin Söğütözü'nde bulunan genel merkez binasının 7. katındaki balkon kısmına çıkan Zekeriya Batman (45) isimli bir şahıs intihar teşebbüsünde bulundu. Parti görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sahsın bulunduğu yerin altında branda açarken, polis ekipleri sahsı ikna etmeye çalıştı. Şahsın, parti binasına girdikten sonra balkona çıktığı sanılıyor.

Bu arada, intihar girişimini görüntüleyen gazeteciler, güvenlik görevlileri tarafından parti binasından uzaklaştırıldı.

Polis'in çabası, sahsı ikna etmeye yetmeyince devreye CHP'li Adnan Keskin girdi. Keskin'in konuşması sonucu intihar girişiminde bulunan Zekeriya Batman ikna edilerek binanın içine alındı.

CHP MYK üyesi Sinan Yerlikaya, olay sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, parti üyesi olan şahsın epilepsi hastası ve çok duygusal biri olduğunu söyledi. Niçin intihar girişiminde bulunduğunu anlatmadığını söyleyen Yerlikaya, şahsın olay yerine İçişleri Bakanını çağırdığını ve gururu ile oynandığını söylediğini belirtti. Şahsın, parti yetkilileri ile görüştükten sonra ayrıldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber