18 Ocak 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2010 09:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan BAE'de.

- Başbakan Erdoğan, başkent Abu Dabi'de 3. Dünya Enerji Zirvesi'nin açılış oturumuna katılarak bir konuşma yapacak.

- Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan ile bir araya gelecek olan Erdoğan, Abu Dabi'deki temaslarının ardından Suudi Arabistan'ın Başkenti Riyad'a geçecek.

2- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Emekli Subaylar Derneği Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Rıza Küçükoğlu ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran ve beraberlerindeki heyetleri Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

3- TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Kore Cumhuriyeti Ulusal Meclisi Dışişleri, Birleşme ve Ticaret Komisyonu Başkanı Jin Park ve beraberindeki heyeti Mecliste kabul edecek.

- Jin Park ve beraberindeki heyet, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Murat Mercan ile de TBMM'de bir araya gelecek.

- Şahin, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Feridun Tankut ve beraberindeki heyeti Mecliste kabul edecek.

4- Gazeteci Abdi İpekçi'nin öldürülmesi ve iki ayrı gasp suçundan hükümlü Mehmet Ali Ağca, Sincan F Tipi Cezaevi'nden tahliye edilmesinin ardından gelişmeler izleniyor.

5- Batman'ın Sason bölgesinde operasyonda şehit düşen Uzman Jandarma Çavuş Serkan İpek'in cenazesi, Konya'nın Ereğli ilçesinde düzenlenen törenle öğle namazından sonra toprağa verilecek.

6- Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 4. ve son hafta mücadelesi, Antalya Atatürk Stadı'nda yapılacak Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasıyla tamamlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber