'e-Okul'daki yavaşlıktan, İzmir'deki bazı okullarda karne verilemedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ocak 2010 14:25, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İzmir'de, eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle verilecek karnelerin bir kısmının, e-Okul Sistemindeki yavaşlık nedeniyle hazırlanamadığı bildirildi.

Bazı ilçe milli eğitim müdürleri ve okul yöneticileri, dün gece geç saatlere kadar çalışılmasına rağmen sistemdeki sorun nedeniyle karne çıktılarının tamamlanamadığını söyledi.

Bazı öğrencilerin bugün karne heyecanı yaşayamayacağını kaydeden yetkililer, bu sabaha kadar hazırlanabilen karnelerin dağıtılacağını, diğer karnelerin ise ilerleyen günlerde verilebileceğini ifade etti.

Karabağlar'daki Seniha Mayda İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rağip Üye, gazetecilerin konuya ilişkin sorusu üzerine, "Dün bu sorunu duyunca İlçe Milli Eğitim Müdürlerine resmi yazı yazdım, öğrencilerin karne heyecanı yaşamasında bir etken olmasın, mesai saatleri gözetilmeksizin çalışılsın diye. Olumsuz geri dönüş olmadı" diye konuştu.

Gereken tedbiri aldıklarını belirten Üye, "Buna rağmen yetişmeyen varsa imkansızlıklardan olmuştur. Ama ben imkan vermiyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber