İstanbul'da kar yağışı ve fırtına uyarısı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2010 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- İstanbul, bu gece saatteki hızı 70-80 kilometreyi bulan poyraz fırtınası ile kuvvetli kar yağışının etkisi altına girecek.


İşte 5 günlük haritalı hava tahmini


İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kentte bu akşam saatteki hızı 70-80 kilometreyi bulan poyraz fırtınasıyla birlikte kuvvetli kar yağışı etkili olacak. Poyraz fırtınası yarın etkisini yitirecek. Hava sıcaklığı bu gece eksi 1 dereceye düşecek.

İstanbul'da yarın beklenen en yüksek sıcaklık 3 derece olacak ve aralıklı kar yağışı Anadolu yakasında daha yoğun olmak üzere devam edecek.

Perşembe günü hava sıcaklığı gündüz 6, gece eksi 1 derece olacak. Parçalı bulutlu havanın etkili olacağı kentte, yağışlar gündüz ara ara devam edecek, akşam saatlerinde hafif kar yağışı başlayacak. Çarşamba ve perşembe günleri, sabah saatlerinde don ve buzlanma görülecek.

Cuma günü, hava sıcaklığı gündüz 2 derece hissedilecek ve sabah saatlerinde hafif kar yağışı etkili olacak. Günün ilerleyen saatlerinde ise İstanbul parçalı bulutlu bir havanın etkisi altına girecek. Hafta sonuna kadar hava sıcaklığı, mevsim normalleri altında olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber