Trafiğe çıkacaklar dikkat! TEM kapandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2010 22:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

4 TIR kaydı. Kar yağışının sürdüğü TEM Saray Mevkii, Edirne istikameti trafiğe kapandı.

21:02:44 Bursa-İstanbul karayolu ulaşıma açıldı

Yoğun kar yağışı nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Bursa-İstanbul karayolu yeniden ulaşıma açıldı.

Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Mesci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursa-İstanbul karayolunun Süpürgelik mevkindeki yoğun kar yağışı nedeniyle kısa bir süre ulaşımın sağlanamadığını hatırlattı.

Ekiplerin aralıksız çalışmaları sayesinde şu anda bölgelerinde ana istikametlerde hiçbir sorun bulunmadığını belirten Mesci, şunları kaydetti:

''Bölgemizdeki bütün ana istikametler ve ilçe yollarında herhangi bir sorun yok. Süpürgelik mevkinde de tipi nedeniyle bir süre bir aksaklık yaşandı. Trafik durmuştu. Ancak şu anda trafik yavaş yavaş çözülüyor. Sıfır görüş mesafesi olduğundan trafik kontrollü olarak yavaş yavaş akıyor.''

Mesci, yağış uyarısı nedeniyle bu duruma hazırlıklı oldukları ve ekiplerin bütün gece çalışmaları ara vermeden sürdüreceğini dile getirerek, zincirsiz araç geçişine izin verilmeyeceğini, sürücülerin bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

Bu arada, Balıkesir'in Edremit ilçesi ile Çanakkale'nin Yenice ilçesi arasındaki karayolunun da yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandığı bildirildi.

21:02:44 Kar, Kocaeli'nde etkisini göstermeye başladı

Marmara Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı Kocaeli'ni de etkisi altına almaya başladı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışının sabah saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Kocaeli'nde hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı, akşam saatlerinde etkisini gösterdi. Kocaeli'nde aniden başlayan kar yağışı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Gece saatlerinde Kocaeli'nde kvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması gerekiyor.

(CİHAN) 20:35:44 Bursa-İstanbul karayolu trafiğe kapandı Bursa-İstanbul kara yolu, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü alınan bilgiye göre, Bursa-İstanbul kara yolu Süpürgelik mevkindeki kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.

Karayolları ekiplerin kapanan yolu açmak için çalışmalarını sürdürdükleri kaydedildi.

18:55:44 Tekirdağ-İstanbul karayolu trafiğe kapandı

TEM yolundan sonra Tekirdağ-İstanbul karayolu da yoğun kar şağışından dolayı trafiğe kapandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber