Datça halkı görevden alınan okul müdürü için 1400 imza topladı

Haber Giriş : 09 Şubat 2005 00:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Datça Şehit Ersoy Yorulmaz Lisesi okul müdürü iken Yatağan Meslek Lisesine öğretmen olarak atanan müdür Güner Günay'a veliler sahip çıktı.Velilerin okul müdürü için başlattığı imza kampanyasının tam metni şöyle.

YETKİLİLERE,

Biz ekte yer alan imza sahipleri ve tüm Datçalılar olarak 24.05.2004 tarihinden bu yana okulumuzda okul müdürü olarak görev yapan Güner GÜNAY'ın okul müdürlüğü görevinden alınarak Yatağan Teknik Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi'ne öğretmen olarak atandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Son 7 aydır okulumuzda görev yapan okul müdürümüzün okulumuza katkıları, eğitim ve öğretimin kalitesinin artmasındaki katkıları çok fazladır.Öğrenci-öğretmen-yönetici ve velilerle göstermiş olduğu işbirliği ve buna dayalı olarak okulun fiziki olarak baştan aşağı yenilenmesi, eğitim öğretim ortamının en üst seviyeye çıkarılması ve böylece lisemizdeki öğrenci,öğretmen ve veli memnuniyetinin arttırılması okul müdürümüzün önderliğinde gerçekleşmiştir.

Sadece veliler ve öğretmenler olarak değil tüm Datçalılar olarak okul müdürümüzün gidişinin çok büyük kayıp olduğunu ve Datça eğitim öğretimine vurulmuş bir darbe olarak görmekteyiz. Hep birlikte kısa sürede büyük işler başarmamıza,okula milyarlarca lira katkıda bulunmamıza, huzur,disiplin ve başarı ortamın oluşturulmasında çok büyük katkıları olan okul müdürümüzün bazı yöneticilerin ve siyasilerin kişisel hırsları ve çıkarları uğruna bu güne kadar yapılan haksız uygulamaların bir sonucu olduğunu düşünüyor, okulumuzdan uzaklaştırılmasını kınıyoruz ve içimize sindiremiyoruz.

Muğla Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aksan'ı ve Vali Hüseyin Aksoy'u kınıyoruz. Ülkemizin kalkınmasında en önemli rolü oynayacak olan ve geleceğimiz olan çocuklarımızın bu tür uygulamalarla olumsuz etkilenmelerine neden olanların her zaman karşısında olduğumuzu belirtir,tüm Datçalılar olarak okul müdürümüzün geri dönüşüne kadar eylemlerimize devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz.Ekte yer alan biz imza sahipleri ve tüm Datçalılar bunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı belirtir,yapılan bu uygulamanın sonlandırılarak, başarılı, çalışkan, kendisini eğitime ve öğrencisine adayan okul müdürümüz Güner Günay'ın atamasının iptal edilerek Datça Şehit Ersoy Yorulmaz Lisesi okul müdürü olarak görevine devam etmesini,

Arz ederiz.08.02.2005

Ekte yer alan imza sahipleri

Şehit Ersoy Yorulmaz Lisesi

Datça/MUĞLA

Toplam 1400 imza toplanmıştır.İmza kampanyası devam etmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber