Albay, eşiyle ilgili olarak internete yüklenen görüntüler yüzünden mi intihar etti?

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Şubat 2010 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de beylik tabancasıyla intihar eden Deniz Kurmay Albay Berk Erden'in, eşiyle ilgili olarak internete yüklenen görüntüler yüzünden canına kıydığı ileri sürüldü ve çok yönlü soruşturma başlatıldı

İzmir'de görevli bulunduğu Güney Deniz Saha Komutanlığı'nın lojmanında beylik tabancasıyla intihar eden Deniz Kurmay Albay Berk Erden'in (50) cenazesi otopsinin ardından askeri yetkililere teslim edildi. Albay Erden'in özel hayatıyla ilgili bir internet sitesinde çıkan iddialarla ilgili olarak da soruşturma başlatıldı.

Önceki gün saat 16.30'da lojmanından silah sesi gelmesi üzerine askeri yetkililerce lojmanda yapılan incelemede, Albay Erden'in beylik tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdiği belirlendi. Askeri savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Albay Erden'e dün otopsi yapıldı.

İntihar ettiği kesinleşen ve olay sırasında üzerinde askeri üniforması bulunan Albay Erden'in cenazesi, askeri yetkililere teslim edildi.

Hatay Askeri Hastanesi'ne götürülen Erden'in cenazesi, dün saat 18.25 sıralarında THY'ye ait bir uçakla memleketi İstanbul'a getirildi. Nereye götürüldüğü hakkında bilgi verilmeyen Erden'in cenazesi bugün toprağa verilecek.

Eşiyle ilgili iddialar

Birliğinde komutanlarıyla tartıştığı öne sürülen Albay Erden'in eşiyle ilgili olarak ortaya atılan iddialar konusunda da soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Bir internet sitesinde, Albay Erden'in eşinin, Ankara'da resmi görevli ve evli biriyle yasak ilişki yaşadığı ileri sürülerek fotoğrafları yayımlandı.

Bu ilişkiyle ilgili olduğu iddia edilen fotoğrafların 21 Ocak 2010'da ?Donanmada bir yasak aşk hikâyesi? başlığıyla ve klip şeklinde siteye yüklendiği, Albay Erden'in bu yüzden intihar etmiş olabileceği iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber