07/03/2010 tarihli önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2010 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası Kadın Hakları Zirvesi'ne katılan konuklar onuruna verilen akşam yemeğine katılacak. (19.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde hal binasının açılışı ile hastane temel atma törenine katılacak. Daha sonra Manisa'ya geçecek olan Arınç, Manisa-Denizlispor maçını izleyecek. (11.00-11.30-14.00)

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partinin il başkanları ve il müfettişleri toplantısına katılacak. (10.30)

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından kadın sığınma evlerinde kalan kadınların katıldığı yemekli toplantı düzenlenecek. (10.30)

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Afyonkarahisar İkbal Termal Otel'de basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

Eminönü eski belediye binasının Şerefiye Sarnıcı üzerindeki ek bina yıkılacak. Yıkım işlemini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da izleyecek. (11.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye'yi ziyaret ediyor. Davutoğlu, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ile görüşecek.

Irak'ta genel seçimler yapılıyor.

Çin Dışişleri Bakanı Yang Jiechi (Yan Cieçı), Çin Ulusal Halk Meclisi'nin yıllık olağan toplantısı çerçevesinde düzenlenen basın toplantısında, yerli ve yabancı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Topkapı Sarayı'nın küçük kardeşi, Almanya'da kapılarını ziyaretçilere açtı. Dresden

Çin'in Tibet Özerk Bölgesi yöneticileri ile Şincan Uygur Özerk Bölgesi yöneticileri Çin Ulusal Halk Meclisi'nin yıllık olağan toplantısı çerçevesinde bugün düzenlenen basın toplantısında, yerli ve yabancı basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

İslam dünyasında otorite olarak kabul edilen Suriyeli din adamı Doktor Muhammed Ratip el Nablusi, "Yeryüzündeki her Müslüman, Türkiye ile İslam dünyasının yakınlaşmasından büyük mutluluk duyuyor." dedi. (Özel)

SPOR

Turkcell Süper Lig'de 24. hafta maçlarına Ankaragücü - Gaziantepspor, Manisaspor - Denizlispor ve Fenerbahçe - Antalyaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00 / 19.00)

Bank Asya 1. Lig'de 25. hafta maçlarına Samsunspor - Adanaspor, Dardanelspor - Mersin İdmanyurdu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Kocaelispor, Altay - Hacettepe, Kartalspor - Kardemir Karabükspor, Bucaspor - Orduspor ve Kayseri Erciyesspor - Çaykur Rizespor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30)

Beko Basketbol Ligi'nde 21. hafta maçlarına Galatasaray Cafe Crown - Efes Pilsen ve Beşiktaş Cola Turka - Aliağa maçlarıyla devam edilecek. (13.00 / 16.00)

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 24. hafta son maçında karşılaşacağı Eskişehirspor maçı için öğleden sonra bu şehre gidecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber