Liseli kız okul çıkışı kendini köprüden nehre attı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2010 21:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da okuldan çıktıktan sonra bir kız öğrenci, demir köprüye çıkarak Seyhan nehrine atladı. Nehir kenarında bulunan 2 kişi, suya atlayarak genç kızı boğulmaktan son anda kurtardı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Seyhan Nehri üzerindeki demir köprüde meydana geldi. İddiaya göre, Sabancı Meslek Lisesi'nde okuyan Sermin Çakır (17), yaşadığı sıkıntılar nedeniyle okuldan çıktıktan sonra demir köprüye gitti. Köprünün üzerine çıkıp burada bir süre bekleyen Çakır, daha sonra Seyhan nehrine atladı. O sırada kız arkadaşıyla birlikte nehir kenarına gelen Erkin Korak, genç kızın atladığını fark ederek onu kurtarmak için nehre atladı. Çakır'ın kendisini suya atmasıyla birlikte genç kızı kurtarmak

için üzerindeki kıyafetlerle suya atlayan Korak, uzun uğraşlarına rağmen genç kızı sudan çıkaramayınca kendisi de boğulma tehlikesi geçirdi. O sırada nehrin kenarından eve gitmekte olan Mustafa Soyubelli, Korak'ın kızı çıkaramayacağını anlayarak nehre atladı. Soyubelli boğulmak üzere olan genç kızı nehirden güçlükle çıkardı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen iki ambulans hem genç kıza hem de onu kurtarmaya çalışan 2 kişiye müdahale etti. Soyubelli ve Korak ilk müdahalenin

ardından polise ifade verdi. Korak, genç kızın köprüde bir süre bekledikten sonra nehre atladığını, kendisinin kız arkadaşıyla gezerken, bunu görüp onu kurtarmak için nehre atladığını ancak biraz yüzdükten sonra kızı çıkaramadığını başka birisinin gelerek genç kızı ve kendisini boğulmaktan kurtardığını söyledi.

Soyubelli, ise nehrin kenarından eve giderken bir kişinin boğulmakta olduğunu gördüğünü belirterek, "Baktım çocuk kızı çıkaramıyor. Hemen nehre atlayarak kızı güçlükle kıyaya çıkardım. Sonra ambulanslar geldi müdahale yaptı" dedi.

Genç kız daha sonra ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızın hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber