Aidatı ödeyemedi, huzurevinden kovuldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2010 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'da Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Arifiye Huzurevi'nde kalan Cazim Alver, yurt parasını ödemediği gerekçesiyle yurttan kovuldu.

66 yaşındaki Cazim Alver, çocukları bakmadığı için ücret karşılığı kaldığı Sakarya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Arifiye Huzurevi'nden, aidatlarını ödemediği gerekçesiyle huzurevi yönetimi tarafından kapı dışarı edildi. Bavullarıyla birlikte kapı önüne konulan Alver, "Ben şimdi ne yapacağım? Cebimde 5 kuruş para yok" dedi.

6 çocuk babası Cazim Alver bir yıl kadar önce çocukları kendisine bakmadığı için huzurevine yerleşti. Aylık 300 TL karşılığında huzurevinde kalan yaşlı adamı huzurevi yönetimi aidatlarını ödemediği gerekçesiyle yurttan çıkardı. Yaşlı adam öğlen yemeği bile yemesine fırsat verilmeden yurttan çıkartıldı.

Elinde bavulu ve bir çantası ile yurdun önünde oturan yaşlı adam, "Ben ne yapacağım? Nereye gideceğim? Cebimde 5 kuruş para yok. Öğlen yemeğini bile bana çok gördüler" diye konuştu.

Bavulu ile huzurevinin kapısında kalan yaşlı adamın durumuyla ilgili olarak Huzurevi Müdürlüğü yetkilileri bir açıklamada bulundular.

İBRAHİM ÇORBACI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber