Öğretmeninden özür dilemek gururuna dokundu, canına kıydı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mart 2010 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Balçova ilçesinde, düşük not aldığı tarih dersinin öğretmeni ile sınıfta tartışan daha sonra babası tarafından öğretmeninden özür dilettirilen 10. sınıf öğrencisi Şahin Yutmaz, durumu gurur meselesi yapıp 10. kattaki evlerinin penceresinden atlayarak intihar etti.

Olay, Balçova ilçesi Bülbülcü Sokağında bir binada meydana geldi. Nevvar Salih İşgören Lisesi 10-H sınıfı öğrencisi 17 yaşındaki Şahin Yutmaz, tarih dersi sınavından düşük not alınca öğretmeni İlknur G.'nin ders işleyişini eleştirdi. Sınıfta öğretmeni ile tartışan Yutmaz, daha sonra sinirlenerek sınıftan çıktı. Sınıfta yaşanan bu tartışmanın ardından okul idaresi Şahin Yutmaz'ın babası Ahmet Yutmaz'ı okula çağırdı. İzmir'de gözlükçü olarak faaliyet gösteren bir işyerinin sahibi olan Ahmet Yutmaz, oğlunun tarih öğretmeni İlknur G.'den özür dilemesini isteyerek, özür diletti. Öğretmeninden özür diledikten sonra babası tarafından eve gönderilen Şahin Yutmaz, iddiaya göre yaşadıklarını gururuna yediremedi. 10. kattaki evlerinde bulunan odasını kilitleyip kimseyle konuşmayan Şahin Yutmaz'ın babası oğlunun odasına girmek istedi, içeriden ses gelmeyince kapıyı kıran baba pencerenin açık olduğunu fark edip aşağıya baktığında korkunç manzarayla karşılaştı. Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan liseli genç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

FACEBOOK'TA ÖLÜM TARİHİ 30 MART 2066

İntihar ederek canına kıyan lise öğrencisi Şahin Yutmaz'ın, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında, 27 Ocak tarihinde İzmir'in Karataş semtinde 3. kattan atlayıp intihara teşebbüs eden Ayşegül A.'nın görüntülerinin altına "böyle bir şeyi insan nasıl yapar" diye yorum yaptığı öğrenildi. Yutmaz'ın aynı sitede bulunan "ölüm tarihini öğren" adlı bir programda kendi ölüm tarihini öğrendiği çıkan sonucun 30 Mart 2066 olduğu belirtildi.

Şahin Yutmaz, Balçova Yukarı Çarşı Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

CEM ULUCAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber