Belediye Başkanı silah çekti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Nisan 2010 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Barlar Sokağı'nda denetim yapan CHP'li Belediye Başkanı Ali Acar ve korumaları ile iki disko- bar sahibi ve çalışanları arasında çıkan, silahların da çekildiği kavga ortamı gerdi. İşletme sahiplerinden Kamil Issı, Başkan Acar'ın kendisine silah çekip ağır hakaret ve küfürler ettiğini, kafa attığını öne sürdü.

Marmaris'i karıştıran kavganın ardından bir basın toplantısı düzenleyen gece kulübünün sahibi Kamil Issı şunları söyledi:

?Barlar Sokağı'nda Marmaris Belediyesi ekipleri, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve yanında getirdiği özel güvenlik ya da adamları tarafından işyerimde saldırıya uğradım. Benim işyerim, bu saldırıdan bir gün önce mühürlenmişti. Marmaris Belediyesi günlerce denetim yaptıktan sonra karar vererek işyerimi mühürledi. Ama ertesi gün bu yetmemiş gibi, yanında adamlarıyla dükkanıma baskına gelmiş, bizlere tehdit ve hakaretlerde bulunmuş, bana kafa atmış, küfürler etmiştir. Personelimi ve hatta yoldan geçen vatandaşları, araya girdiler diye darp ettirmiş, kendisi bizzat bana silah çekerek canıma kast etmiştir. Olaydan sonra Marmaris Belediye Başkanı ve militanca tavır sergileyenlerden şikayetçi olduk.?

CHP'LİLERE DE ELEŞTİRİ

Kamil Issı, ?Başkan Ali Acar ne zaman böyle militanca tavırlar içerisine girse, CHP ilçe başkanından tüm üyelerine kadar hepsi hemen arkasında tavır alıyor. Ayıptır, günahtır, bu orantısız güçtür. Birisi koskoca Marmaris Belediye Başkanı, arkasında koca bir parti CHP, kendi televizyonları, gazeteleri ve dergileri var ve karşısında küçük bir esnaf. Böyle de yapılmaz ki? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber