15 Nisan 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2010 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (17.30)

Cumhurbaşkanı Gül, Kırgızistan Geçici Hükümetinin Başbakan Yardımcısı Almazbek Atambayev'i kabul edecek. (15.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Vodafone Grup CEO'su Vittorio Colao'yu kabul edecek. (15.30)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, TBMM'nin 90. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen sempozyuma katılacak. (10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 2012-2014 Stratejik Planı Tanıtım Toplantısı'na katılacak. (09.45)

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Pakistan'ın önemli kuruluşlarından Gujrat Sanayi ve Ticaret Odası (GCCI) üyelerini ağırlıyor. Pakistan'dan gelen 55 işadamının katılacağı görüşmelerde işbirliği imkanları ele alınacak. (10.00)

Finansbank'ın markalaşma bilincini yaymak amacıyla, bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği 'Anadolu Markaları Yarışması' sonuçlandı. Dereceye girenlere ödülleri Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün de katılacağı programda verilecek. (19.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bu yıl 34.'sü kutlanacak olan Turizm Haftası programı kapsamında Bursa'da Orhangazi Parkı'ndaki kutlamalara katılacak. Bakan Günay, restorasyonu tamamlanan 1.Murad Hüdavendigar Türbesi ile İnebey Medresesi'nin açılışını gerçekleştirecek. Bakan Günay, Bursa Roman Kültür Derneği Müzik Topluluğu'nun konserini de dinleyecek. (12.15/17.00)

Beykoz Poyrazköy'de ele geçirilen mühimmatla ilgili açılan davada sanıkların yargılanmasına İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.00)

Gülen Enstitüsü, Houston'da birçok önemli ismi bir araya getirdi. Geceye katılan Teksas Tech Üniversitesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Mark Webb, "Ben Fethullah Gülen'i tanımak için onun meyvelerine baktım" derken, bir diğer önemli konuşmacı olan BM eski Genel Sekreteri Kofi Annan da "Gülen Enstitüsü gibi farklı duygu ve düşüncedeki insanları bir araya getiren, onlara hepimizin aynı dünya gemisinde seyahat eden yolcular olduğumuz gerçeğini hatırlatıyor" dedi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, nükleer faaliyetlerinden dolayı İran'a yönelik yaptırım uygulanmasını isteyen Amerika'ya bu ülkeden cevap verdi. Davutoğlu, "İran'a sınırı olan bir ülke olarak, ekonomik yaptırımlar söz konusu olduğunda, İran'dan kilometrelerce uzakta olan bazı ülkeler gibi rahat davranamıyoruz." dedi.

AVRASYA FEED

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın Türkmenistan temasları sürüyor.

SPOR

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında karşılaşacak olan Fenerbahçe ile Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarına devam edecek. (10.30/17.00)

Dünya Ralli Şampiyonası "WRC - Rally of Turkey" 15-18 Nisan 2010 tarihleri arasında yapılacak. Pendik - Şile arasında koşulacak şampiyonanın temsili startı, Sultanahmet Meydanı'nda verilecek. (16.30)

Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, basın toplantısı düzenleyecek. (12.30)

'Türk Futbolunun Dünü ve Bugünü' konulu panele katılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı soruları cevaplandıracak. (14.00)

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Ankaragücü maçı öncesi basın toplantısı yapacak. (11.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber