Öğrenci kavgasına kan bulaştı: Çok sayıda gözaltı var

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2010 14:53, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Beykoz Anadoluhisarı'nda iki öğrenci grubu arasında çıkan kavgada bir öğrenci bıçaklandı. Ağır yaralanan lise öğrencisi S. A., Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kız meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen kavganın ardından çok sayıda öğrenci gözaltına alındı.

Kadıköy Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi B.Ü., Anadoluhisarı Ticaret Meslek Lisesi'nde okuyan kız arkadaşını görmek için iki arkadaşıyla birlikte Anadoluhisarı'na gitti. İddiaya göre okulun önünde kız arkadaşını bekleyen B.Ü. ile okul öğrencileri arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çevreden gelen okul dışından gençlerinde karışmasıyla olay kısa sürede kavgaya dönüştü. Kadıköy'den gelen öğrencileri kovalayan yaklaşık 30-40 kişilik grup, 3 kişiyi uzun süre kovaladıktan sonra yakalayarak dövmeye başladı. Bu sırada arkadaşıyla birlikte Anadoluhisarı'na gelen 17 yaşındaki Kadıköy Endüstri Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencisi Ş.A., karnından ve ayağından bıçaklandı. Ağır yaralanan ve yere yığılan Ş.A.'nın durumunu gören kalabalık, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Durumu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi gönderildi. Ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ş.A. tedavi altına alındı.

Polis ekipleri ise çevrede yaptıkları araştırma sonunda olaya karıştıkları belirlenen bazı öğrenciler ile okul dışından kavgaya karıştıkları belirlenen zanlıları gözaltına aldı. Paşabahçe Polis Merkezi'ne götürülen zanlıların ifadeleri alınıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber