Ambulans gecikince 'hayatta tutmak' polise kaldı - Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Haziran 2010 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şişli'de cadde ortasında neşterle kendi boğazını kesen genç, kanlar içinde dakiklarca ambulans bekledi.

Olay yerine ambulans yaklaşık 40 dakika sonra gelirken, polisler, kanlar içinde yerde yatan genci, boğazına sardıkları havlu ile hayatta tutmaya çalıştı.

İddiaya göre antikacı dükkanında çalışan Fırat Acar (23), henüz bilinmeyen bir nedenle Ergenekon Caddesi'nde, saat 03.00 sıralarında neşterle boğazını keserek intihara etmek istedi. Fırat Acar'ı kanlar içinde gören vatandaşlar durumu 112 Hızır Acil ile polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi.

HAVLU İLE KANI DURDURMAYA ÇALIŞTILAR

Polisler ile vatandaşlar Fırat Acar'ın boğazına havlu sararak kanı durdurmaya çalıştı. Polis defalarca 112 Hızır Acil'i telefonla arayarak ambulansın gelmediğini söyledi. Beklenen ambulans olay yerine yaklaşık 40 dakikada ulaşabildi. Aşırı kan kaybeden Fırat Acar, Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.


İSTANBUL ŞİŞLİ'DE 2. AMBULANS VAKASI

* Şişli'de intihar girişiminde bulunan yaralıya, 40 dakika sonra, olay yerine gelerek, müdahale eden sağlık ekipleri, bu olaydan yarım saat sonra hastaneye 100 metre mesafedeki bir motor kazasına 20 dakika sonra ulaştı.

* Hastanenin yakınında meydana gelen kazaya ambulansın bu kadar geç kalması çevredekilerin tepkisine neden oldu.

Halasgargazi Caddesi Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sokağı girişinde, saat 03.30 sıralarında kullandığı 34 FK 4048 plakalı motosikletin kontrolünü kaybeden Mesut Pavayi, hastaneye dönüş yapmak isteyen Emre Ayaroğlu idaresindeki 34 V 2237 plakalı otomobile çarptı. Motosikletten düşen Mesut Pavayi yaralandı. Kanlar içinde kalan Mesut Pavayi'ye ilk müdahaleyi polisler yaptı.

AMBULANS 20 DAKİKA SONRA GELDİ

İstenen ambulans hastanenin sokağı olmasına rağmen yaklaşık 20 dakikada geldi. Çevredekiler, sağlık ekiplerine tepki gösterdi. Mesut Pavayi de Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber