Belediye Başkan yardımcısına sopalı saldırı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2010 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Isparta'nın Eğirdir ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Emin Kolancı, sabahleyin iki kişinin sopalı saldırısına uğradı.

Kolancı, işe giderken belediye binası yakınında sopalı saldırıya uğradı. Olayı gören vatandaşlar tarafından önce Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesine kaldırılan Kolancı, daha sonra Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü. Başı ve vücudunun çeşitli yerlerinden darp edilen Kolancı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kolancı, 08.00 sıralarında belediyeye giderken, R.S. ve arkadaşı tarafından otomobilinin durdurulduğunu ve sopalarla saldırıya uğradığını anlattı. Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M.F'nin damadı olduğunu söylediği R.S'nin daha önce de makamında kendisine saldırıda bulunduğunu öne süren Kolancı, ?Dertlerinin ne olduğunu anlamadım. Bu saldırı ilk değil, daha önce de makamımda bu kişi tarafından saldırıya uğradım. Can güvenliğim tehlikede? diye konuştu.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ise, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eğirdir'de birtakım insanların sindirme politikası uyguladığını iddia etti. Kolancı'ya yapılan saldırının hoş olmadığını ifade eden Özmeral, daha önce de böyle bir girişimin olduğunu söyleyerek, bu tür davranışları kınadığını bildirdi.

Damadı R.S'nin Kolancı'ya saldırdığı iddiasını değerlendiren Belediye Başkan Yardımcısı M.F, kendisinin olayla bir ilgisinin olmadığını söyledi. M.F, ?Kendi aralarında bir problem varsa bilmiyorum. Henüz ne olup bittiğini net bilmiyorum. 15 gündür izinliydim. Şu anda ben de olayı araştırıyorum. Damadıma da ulaşamıyorum? dedi.

Öte yandan, saldırgan ve arkadaşının olay yerinden kaçtığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber