Süleyman Demirel hastaneye kaldırıldı

Haber Giriş : 27 Şubat 2005 23:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dün akşam saatlerinde Güven Hastanesi'ne kaldırılan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in özel doktoru Aylin Cesur, Demirel 'in sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Endişe edilecek bir şey yok" dedi.

Cesur, Güven Hastanesi Başhekim Yardımcısı Tevfik Ali Küçükbaş ile hastane önünde yaptığı basın açıklamasında, Demirel'in solunum yolları enfeksiyonu geçirdiğini belirtti. Cesur, "Kendilerinin daha önce geçirdiği 'Atipik Pnomoni' hikayesi var. Bu nedenle şu anda geçirmekte olduğu solunum yolu enfeksiyonunu evde takip ve tedavi yapmaktansa hastane şartlarında tedavi uygulamayı, teşhis ve tetkikleri yapmayı uygun gördük. Gerekli tetkik ve tedaviler devam ediyor, sağlık durumunda merak edilecek, endişe edilecek önemli bir şey yok. Demirel'in morali yerinde" diye konuştu.

Cesur, Demirel'in tedavisinin Güven Hastanesi doktorlarının yanı sıra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin katılımıyla sürdüğünü ifade etti.

Güven Hastanesi Başhekim Yardımcısı Küçükbaş da Demirel'in dün saat 20.15'te solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle hastaneye geldiğini ve dahili bilimlerde muayene ve testlerinin yapıldığını anlattı. Küçükbaş, "Kendileri geldikleri andan itibaren giderek iyileşme içindeler. Gelişmeler memnun edici seviyede. Tetkik ve tedavilerine devam etmekteyiz. Sağlığı yönünden endişe edilecek bir durum yok" diye konuştu.

İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber