Evli müdüre taciz davetiyesi: 1 Mart'ta düğünün var!

Haber Giriş : 28 Şubat 2005 07:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evli ve iki çocuk babası Dr. Celal Şahin'e geçtiğimiz günlerde bir düğün davetiyesi geldi. Şahin, zarfı açtığında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü davetiyede damat kendisi, gelin ise daha önce birlikte çalıştığı Dr. S.G. idi. İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcısı Şahin, bu durumun iki çalışanının işine son verdiğinden beri maruz kaldığı tacizlerden biri olduğunu anladı.

Dr. Celal Şahin'in sıkıntılı günleri 2003 yılında yolsuzluk iddiaları sebebiyle iki sağlık teknisyeni hakkında soruşturma açtırmasıyla başladı. Soruşturmanın ardından teknisyenlerden biri Yozgat'a, diğeri Kütahya'ya gönderildi. Ancak o tarihten sonra ardı arkası kesilmeyen tacizler başladı. Önce tehdit telefonları geldi. Ardından gazetelere cep ve ev telefonlarının yer aldığı ?gencim, yakışıklıyım, bayan arkadaş arıyorum? ilanları verildi. İhalelere fesat karıştırarak haksız kazanç sağladığı yönünde bir dosya hazırlanıp dağıtımı yapıldı. Yine cep ve ev telefonlarının yer aldığı sahte ihale ilanları gazetelerde yayınlandı. Hemen her gün eşine ve çocuklarına ?babanız, kocanız sizi aldatıyor' yönünde telefonlar geldi. Aile huzuru bozulan Şahin, Bakırköy ve Sultanahmet savcılığına suç duyurusunda bulundu. Şahin adına, ev ve cep telefonlarının da yer aldığı ?Güneş Gazetesi'ne verilen ?bayan arkadaş arıyorum, gencim ve yakışıklıyım' ilanı, aileyi çok sarstı. İlanın ardından günlerce evine telefon geldiğini belirten Şahin, ?Arayanlara ilanın asılsız olduğunu anlatmaya çalışırken, bir de kadınların uygunsuz telefon görüşmelerine muhatap oluyorduk. Tehdit ve taciz telefonları yüzünden ev ve cep telefonlarımı da değiştirdim. Ancak, şimdi başka yollarla tacize devam ediyorlar.? diyor.

Savcılığa başvuran Şahin, polisten gelecek müjdeli haberi beklerken, önceki gün gönderilen düğün davetiyesi ile bir kez daha sarsılmış. Devamlı olarak sözlü ve yazılı tacizde bulunan kişiler, bu kez Şahin'in, daha önce İl Sağlık Müdürlüğü' nde görevli Dr. S.G. ile 1 Mart Salı günü evleneceğini bildiren bir düğün davetiyesi bastırarak önemli görevlerde bulunan kişilere dağıtmış. Şahin şimdi de, başta belediye başkanları olmak üzere, davetiye gönderilenlere olayın doğru olmadığını anlatmaya çalışıyor.

Şahin, düğün davetiyesinin de psikolojisini bozduğunu ifade ederek, ?Daha önce kurumumuzda çalışan S.G. evli ve bir çocuk sahibi. Benim de iki çocuğum var. Bir düğün davetiyesi hazırlayarak birçok kişiye göndermişler. Beni bir belediye başkanı arayarak davetiyeyi söyledi. S.G. adına büyük üzüntü duydum. Niye bu insanları da kötü emellerine alet ediyorlar?? diye konuştu.

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber