17 yıllık polis memuru kalbine yenik düştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2010 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'da, görevden dönerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Ahmet Özkan'ın (43) cenazesi memleketi İslahiye'ye gönderildi.

Mesai sonrasında evine giderken kalp krizi geçiren Özkan, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ahmet Özkan'ın daha önceden de kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi. 17 yıllık polis memuru Özkan'ın, Tunceli, Mersin ve Bingöl'ün ardından son olarak Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü'nde görev yaptığı ve görev süresinde başarılı çalışmaları nedeniyle 48 defa maaş taltif ve 4 defa da takdirname ile ödüllendirildiği öğrenildi.

8 yıldır görev yaptığı Hatay İl Emniyet Binası'na cenaze aracı ile getirilen Ahmet Özkan için burada bir tören düzenlendi. Törenin ardından Özkan'ın cenazesi memleketi Gazitantep'in İslahiye ilçesine gönderildi. Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç törende yaptığı konuşmada polisliğin meşakkatli bir meslek olduğunu, merhum Özkan'ın kalp rahatsızlığını hiçe sayarak canla başla görevini yürüttüğünü söyledi.

Cenaze törenine Özkan'ın eşi Songül ile çocukları Oğulcan ve Serdar'ın yanı sıra Hatay Vali Yardımcısı Kadım Doğan, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Recep Orhan Bakırcı, Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber