14 Temmuz 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2010 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Slovenya'ya resmi ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Gül, hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda basın açıklaması yapacak. (09.15)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan İlerici Sosyalist Partisi lideri Velid Canbolat ile TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ve heyetini Başbakanlık merkez binada kabul edecek. (11.00-12.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüşecek (16.00-14.00)

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Pakistan Federal Savunma Bakanı Ahmad Mukhtar ve beraberindeki heyetle görüşecek. (09.30)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Stratejik Teknik Ekonomik Araştırmalar Merkezi (STEAM) tarafından Ankara'da düzenlenen ''Özel Sektör ve Etik Arenası'' konulu konferansa katılacak. (09.00)

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, yapı denetimi konusunda Macunköy'de basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Maden Tetkik ve Arama Enstitüsü'nde TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelecek. Yıldız, kahvaltının ardından MTA laboratuvarının açılışını yapacak. (11.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dincer başkanlığında, Üçlü Danışma Kurulu Toplantısı yapılacak. (14.00)

Kosova'dan Bursa'ya gelen belediye başkanları ve işadamlarından oluşan 17 kişilik heyet Çarşamba valilik binasında Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaret edecek. (10.00)

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bursa'ya yapacağı ziyaret öncesi CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 'Gönüllü Turizm Elçileri' ve 'Tarih Sesleniyor' projelerinin İstanbul'daki tanıtım toplantılarına katılacak. (14.00)

Ford Otosan Gölcük Fabrikası'nda Türkiye'de ilk defa uzaktan lazer kaynağı teknolojisi kullanılacak. (11.00)

İzmir Valiliği, İzmir Kuş Cenneti'nde Homa Dalyanı ile ilgili basın toplantısı düzenliyor. (10.30)

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ve AB Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Cihangir'in katılımıyla, 'Genişletilmiş Avruba Birliği uyum, danışma ve yönlendirme kurulu 2. dönem toplantısı' Sağlık Müdürlüğü Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. (14.00)

SPOR

Galatasaray Spor Kulübü'nün olağan aylık divan toplantısı yapılacak. (13.30)

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Vikingur'u konuk edecek Beşiktaş'ta son antrenman ve teknik direktör Schuster'in basın toplantısı yapılacak. (19.00 / 20.10)

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Beşiktaş'a konuk olacak olan Vikingur'da teknik direktör Jogvan Martin Olsen basın toplantısı düzenleyecek. Konuk ekip maçın son çalışmasını da statta yapacak. (19.00 / 20.00)

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, futbolda yeni sezon öncesi toplantısını Vali Hüseyin Avni Mutlu başkanlığında yapacak. (14.00)

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını yurtdışında sürdüren Galatasaray ve Fenerbahçe'nin hazırlıkları takip ediliyor.

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber