Eski belediye başkanına kardeş kurşunu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Temmuz 2010 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GAZİANTEP'te bugün Şehitkamil İlçesi'nin bir mahallesi olan Arıl Beldesi'nin DYP'li eski Belediye Başkanı 62 yaşındaki Tahsin Arslan, alacak - verecek yüzünden kardeşi 44 yaşındaki Kemal Arslan tarafından tabancayla vurularak yaralandı.

1994'ten itibaren 5 yıl süreyle Arıl Belde Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve başkanlık görevinin ardından İstanbul'a yerleşen Tahsin Arslan'a, iddiaya göre Almanya'da yaşayan kardeşi Kemal Arslan, arazi alması için para gönderdi. Ancak, Türkiye'ye dönen Kemal Arslan ağabeyinin arazi almadığını öğrendi.

Tahsin Arslan ile kardeşi Kemal Arslan ve üç arkadaşı Nizip'te buluştu ve aralarıda tartışma çıktı. Tartışma sonucu Kemal Arslan, ağabeyi Tahsin Arslan'ı tabancayla iki el ateş ederek bacaklarından vurdu, ardından da tabancanın kabzasıyla başına vurarak yaraladı. Kemal Arslan, ağabeyini özel otomobil ile hastaneye götürürken yolda gördüğü 112 sağlık ekiplerini görerek teslim etti.

Ambulansla Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tahsin Arslan ilk müdahalenin ardından ortopedi servisine yatırıldı. Sağlık durumu iyi olduğu bildirilen belediye eski başkanını yaraladığı ileri sürülen Kemal Arslan Jandarmaya teslim oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber