Bankalar kampanya yarışında

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2010 07:51, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

BANKALAR KAMPANYA YARIŞINDA

Ramazan ayı ve hemen ertesinde okulların açılacak olmasıyla başlayacak alışveriş dönemi, bankaları tüketici kredisinde yeni bir yarışa yöneltti. Ramazan fırsatı olarak başlatılan uygulamalar arasında tüketici kredisi kampanyalarından, kredi kartlarına dönük hediyelere kadar birçok seçenek bulunuyor.

? TEB: Bayram öncesinde ihtiyaç kredisi alan müşterilerinin taksitlerini, ?İki Bayram Arasında Ödeme Olmaz' adını verdiği kampanya ile 3 ay erteliyor.

? WORLDCARD: Worldcard sahipleri 5 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında Yapı Kredi World üyesi gıda marketlerinden üç adet 75 liralık alışverişlerinde 30 lira değerinde hediye Worldpuan kazanacak.

? EUROBANK TEKFEN: ?Ramazan Fırsatı' kampanyası kapsamında, Eurobank Tekfen müşterisi olan herkes, yüzde 1'den başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanabilecek.

? DENİZBANK: Ramazan ayı dolayısıyla işletmelere yönelik yeni bir kampanyaya imza atan Deniz Bank, eylül sonuna kadar özel faiz oranlarının bulunduğu kredi imkanını 3 ay ödemesiz dönem ile 36 aya kadar vade seçenekleriyle sunuyor. Banka, İşletme Kart'ın faiz oranını da ağustos sonuna kadar yüzde 1.25'e indirdi.

? GARANTİ: Money Card sahiplerine Migros, Tansaş, Şok, Macrocenter ve 5M Migros mağazalarından 18 Ağustosa kadar yapacakları alışverişlerde, Ramazan'a özel ?Bereket Paketi' hediye edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber