Liseli Emine'ye ölüm tuzağı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Ağustos 2010 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emine, ailesi alt kattaki markette çalışırken dedesinin evinde 10 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Kanlar içinde bulunan genç kızın tülbentle de boğulmaya çalışıldığı belirlendi

Arkadaşına gönderSitene ekleSayfayı yazdırRSSAA+-

Liseli Emine, üst kattaki dedesinin evinde vahşice öldürülürken kimsenin haberi olmamış

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşayan Emine Çetin (17), temizliğe gittiği dedesinin evinde 10 yerinden bıçaklandı. Küçük kuzeni tarafından kanlar içinde bulunduktan sonra hastaneye kaldırılırken yolda can veren Emine'nin tülbentiyle boğulmaya çalışıldığı, başına sert bir cisimle vurulduğu belirlendi.

Lise öğrencisi Emine, yengesi Bircan Çetin ile temizlik yapmak üzere önceki gün dedesinin evine gitti. Bir süre sonra yengesi, yardım etmek için kayınpederi İbrahim Çetin'in alt kattaki marketine indi. Saat 20.00'de marketi kapatan İbrahim Çetin, yeğeni Mustafa Çetin'den (7) üst kattaki kızı Emine'yi çağırmasını istedi. Mustafa, yukarı çıktığında Emine'yi boynunda eşarbıyla, kanlar içinde yerde yatarken görüp, amcası Çetin'i çağırdı. Genç kız, babası tarafından otomobille 150 metre ilerideki Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda öldü. Genç kızın başına sert bir cisimle iki kez vurulup, 10 ayrı yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Emine'nin tülbendiyle boğulmak istendiği de anlaşıldı.

Tüm aile ifade verdi...

Dede Orhan Çetin'in ile böbreklerinden rahatsız olan eşi Emine Çetin'in geçen Çarşamba günü Manisa'daki bir hastaneye gittikleri ve bu nedenle olay anında evde olmadıkları öğrenildi. Genç kızın babası İbrahim Çetin, ağabeyi Musa Çetin, yengesi Bircan Çetin ile beş market çalışanı ifade verdi. Emine'nin cep telefonuyla görüştüğü kişilerin tek tek ifadelerinin alındığı da belirtildi. Baba Çetin, kimseyle bir husumetlerinin bulunmadığını belirterek, ?Marketin üzerinde oturan babamın evine iş yoğunluğuna göre sürekli dinlenmeye gideriz. Kızım oruç tutuyordu. Dinlenmek için yukarı çıktı. Biraz da temizlik yapacaktı. Ancak başımıza böyle bir şey geldi. Kim yaptıysa bir an önce bulunsun, cezasını çeksin? dedi.

Emine Çetin'in cenazesi, ikindi vakti Delemenler Köyü Ortahan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kamera o saatte kayıtta değilmiş!

Vahşi cinayetin işlendiği evde inceleme yapan polis, kanlı bıçak ile eve çıkan merdivenleri gören marketin güvenlik kamerası görüntülerine el koydu. Marketin güvenlik kamerasının cinayetin meydana geldiği 16.30-20.00 saatleri arasında kayıtta olmadığı anlaşıldı. Marketin güvenlik kamerasının iki saat çekim yapacak şekilde ayarlandığı, bu sürenin sonunda tekrar çalıştırılması gerektiği belirlendi. Ancak, market çalışanlarının işin yoğunluğundan güvenlik kamerasını çalıştırmayı unuttukları ileri sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber