17 Ağustos 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2010 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Azerbaycan temasları izleniyor. Gül, Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade'yi kabul edecek. Azer-Türk Bankası'nın Genel Müdürlük binasının açılışına katılacak olan Gül, Bakü'de DHT Holding'in yeni faaliyete geçirdiği demir çelik fabrikasının açılış törenine katılacak.

Cumhurbaşkanı Gül, Yunus Emre ve Hacı Tabtık'ın mezarları ile Şeki kentindeki Türk şehitliğini ziyaret edecek. Şeki'de aydınlarla bir araya gelecek olan Abdullah Gül, son olarak kentteki ipek fabrikasını ziyaret edecek. Abdullah Gül, akşam saatlerinde İstanbul'a hareket edecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Çorum'daki mitingine katılacak. (15.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kahramanmaraş'ta AK Parti İl Başkanlığı, Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret edecek. Esnafı da ziyaret edecek olan Davutoğlu, Memur Sen'in düzenlediği 'Dış İlişkiler' konulu konferansa katılacak. (09.00-14.00)

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İzmir'de çeşitli oda başkanlarını ziyaret edecek. Gönül, Erzurumlular Derneği'nin vereceği iftar yemeğine katılacak. (16.00-20.13)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Şanlıurfa'da tamaslarda bulunacak. Bakan Atalay, muhtarlarla Dedeman Otel'de bir araya gelecek.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, KOSGEB Çağrı Merkezi'ni hizmete açacak. (11.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Aksaray'ı ziyaret edecek ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası'nın iftar programına katılacak.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Uşak ilini ziyaret ederek, Kızılcasöğüt Göleti'nin temelini atacak, inceleme ve temaslarda bulunacak.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Güçlü Türkiye Partisi Genel Başkanı Tuna Bekleviç ve beraberindeki heyeti Ortaköy Ofisi'nde kabul edecek. (12.00)

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD), geleneksel iftar yemeğinde Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ı ağırlayacak. (19.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'da ve Aydın'da partisinin mitinglerine katılacak. (16.00/18.30)

DSP Genel Başkanı Masum Türker, partisinin genel merkezinde Hak-Sen Genel Başkanı Ayhan Çivi ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (12.00)

Kamu Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, genel merkez binasında toplu görüşmelerdeki gelişmelere ilişkin görüşlerini basın toplantısıyla açıklayacak. (11.00)

Memur Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Özbay ve beraberindeki 13 dernek, İçkale Otel'de referanduma ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Hak-İş Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, Genel Başkan Salim Uslu başkanlığında genel merkezde toplanacak. Uslu, toplu görüşmeler ve referandum hakkında değerlendirmelerde bulunacak. (10.30)

Eskişehir'de bir grup Sivil Toplum Kuruluşu, 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliğine destek amacıyla bir yürüyüş düzenleyecek. (12.00)

Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Kadir Sağdıç, İzmir Valisi Cahit Kıraç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na veda ziyaretlerinde bulunacak. (09.45-10.15)

Liverpool şehrinin dünyaca ünlü efsane müzik grubu Beatles'ın ilk konserini verişinin üzerinden 50 yıl geçti. Şehir, efsane grubun başarısını kutluyor. Liverpool

Geroge Lucas tarafından oluşturulan bilim kurgu filmi 'Yıldız Savaşları'nın 30.yılında Londra'da düzenlenen bir etkinlikte bir araya gelen filmin hayranları, maketten filmde yer alan karakterleri yaptı. Londra

SPOR

Fenerbahçe'nin bu sezon transfer ettiği isimler, toplu şekilde basın önünde imza atacak. (14.00)

UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile karşı karşıya gelecek. (19.00)

Spor Toto Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Bucaspor Klübü Başkanı Mehmet Bektur basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber