Hemşire sevgilisini 3 kurşunla öldürdü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Ağustos 2010 14:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRABZON'da, 41 yaşındaki Metin Ömeroğlu ile hemşire sevgilisi 33 yaşındaki Server Güven arasında başlayan tartışma, akaryakıt istasyonunda cinayetle sonuçlandı.

Otomobilden inip kaçmaya başlayan Güven'in arkasından koşan Ömeroğlu, ruhsatsız tabancasıyla sırtına ateş etti. Ömeroğlu, yaralanarak yere düşen Server Güven'in yanına gelip 2 kez daha ateş ettikten sonra geldiği araca binerek kaçtı. Hemşire Güven hastaneye kadırılırken yolda yaşamını yitirirken, otomobili Mobese kameralarından takip eden polis, Ömeroğlu'nu Yomra İlçesi yakınlarında aracın önünü keserek yakaladı.

Olay dün saat 21.30 sıralarında, Değirmendere Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonunun önünde meydana geldi. 61 AZ 606 plakalı otomobille istasyonun önüne gelerek park eden peruk satışı yapan Metin Ömeroğlu ve uzun süredir birlikte olduğu öğrenilen sevgilisi Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Servisi'nde görevli hemşire Server Güven arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Otomobilde uzun süren tartışma büyüyünce Metin Ömeroğlu, ruhsatsız tabancasını çıkartarak hemşire sevgilisi Güven'e doğrulttu. Bunun üzerine aracın ön koltuğundan arka koltuğuna geçen Güven, daha sonra da kapıyı açıp araçtan çıkarak akaryakıt istasyonuna doğru kaçtı. Elindeki tabancayla kaçan sevgilisinin arkasından koşan Metin Ömeroğlu, ateş ederek Server Güven'i sırtından vurdu. Öfkeden gözü dönen Ömeroğlu, yaralanarak yere düşen Güven'in yanına geldi ve silahını doğrultarak 2 el daha vücuduna ateş ettikten sonra, aracına koşarak kaçtı.

TABANCA VE PERUĞUNU ATIP KAÇTI

Vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan hemşire Server Güven, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırırken yolda yaşamını yitirdi. Server Güven'e ait 61 AZ 606 plakalı otomobille Maçka İlçesi yönüne doğru kaçan Metin Ömeroğlu ise başındaki peruğu ve cinayette kullandığı tabancayı, Maçka yolu üzerindeki Ot Pazarı Mevkii'nde yol kenarına attı. Daha sonra Rize yönüne hareket eden Ömeroğlu'nun kullandığı otomobili Mobese kameralarından takip eden polis, şüpheliyi Trabzon'un Yomra İlçesi yakınlarında, Yalıncak Mevkii'nde aracın önünü keserek yakaladı.

İLK EŞİ İLE 1 GÜN EVLİ KALMIŞ

Bu arada, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Servisi'nde 10 yıldır hemşire olarak görev yapan Server Güven'in yaklaşık 7 yıl önce evlendiği ve evliliğinin ilk gününde tartıştığı eşini bıçakla hafif yaraladığı, daha sonra da boşandığı öğrenildi. Peruk satan ve ?Saç Sorunları Merkezi' adlı bir işyeri bulunan Metin Ömeroğlu'nun da uzun bir süredir eşinden ayrı yaşadığı ve yaklaşık 6 yıldır hemşire Güven ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

Metin Ömeroğlu'nun ilk ifadesinde, Server Güven ile ilişkisi yüzünden eşinden ayrıldığını, Güven'e çok para verdiği için işlerinin bozulduğu anlattı ve kendisini aldattığından şüphelendiği için aralarında tartışma yaşandığını, bu nedenle de sinirlerine hakim olamadığını söylediği öğrenildi.

Hemşire Server Güven'in cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Hemşire Güven için görev yaptğı hastanede tören yapılacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber