3 Eylül 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2010 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'i Başbakanlık Merkez Bina'da kabul edecek. Erdoğan, partisinin Diyarbakır'daki mitinginde konuşacak. Akşam da Diyarbakır Valiliği'nin iftarına katılacak. (11.30/16.30/19.00)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ankara Hakimevi'nde 'Adalet Bakanlığı 2010-2014 Stratejik Planı' hakkında bilgi verecek. (11.00)

'Web Tabanlı İngilizce Dil Eğitim Sistemi ve Multimedya Dil Sınıfları Projesi Protokolü' Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Özcan'nın katılımıyla, Ulaştırma Bakanlığı'nda imzalanacak. (10.00)

Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş, Sağlık-İş Başkanı Mustafa Başoğlu'nu kabul edecek. (11.30)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz sırasıyla Madeni Eşya Federasyonu, Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Tatlıcılar ve Köfteciler Federasyonu'nu ve Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler, Büfeciler Federasyonu'nu ziyaret edecek. (14.00/15.00/16.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile birlikte Uludağ ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım Şirketleri'nin Devir Teslim Töreni'ne katılacak. (10.00)

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, sendika genel merkezde toplu görüşmelerle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, referandum çalışmalarına Ardahan'da devam edecek. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde 'İstanbul: Avrupa ve Akdeniz Kültürünün Köprü Şehri' temalı konferansa katılacak. (09.30)

Demokrat Avukatlar Platformu, Trabzon Hüseyin Kazan Kültür Merkezi'nde referandumla ilgili açıklama yapacak. (11.00)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Esenler Nene Hatun yeraltı kat otoparkının açılışını yapacak. Topbaş, Sütlüce Kongre Merkezi'nde geleneksel İstanbul protokol iftarına katılacak. (14.30/19.44)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 'Referanduma evet' mitingleri kapsamında memleketi Erzurum'un Hınıs ve Tekman ilçelerinde halka seslenecek. (10.00/15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Pakistan' da selden etkilenen Sukkur bölgesini gezecek. Emine Erdoğan, Sağlık Bakanlığı'nın Khairpur'da kurduğu sahra hastanesini de ziyaret edecek. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın da bulunduğu heyet, bugün Türkiye'ye dönecek.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye dönen Kıbrıslı işadamı Asil Nadir, bugün Londra'da hakim karşısında çıkıyor.

SPOR

Futbolda 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde Türkiye, A Grubu'ndaki ilk maçta Kazakistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (19.00)

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası A Grubu'nda bugün son maçlar oynanacak. Arjantin grup liderliğini garantiledi. Grup ikincisi ve üçüncüsü bugün belli olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber