ÖSYME'deki incelemede 3.gün... Matbaada da arama

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2010 11:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

- KPSS iddialarıyla ilgili polis ekiplerinin ÖSYM'nin Bilkent'teki binasında yaptığı inceleme bugün de sürdürülüyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları, sabah saatlerinde ÖSYM'nin binasına geldi.

Polis memurlarının Cumhuriyet Savcısı Şadan Sakınan'dan aldıkları talimatla incelemeye devam ettikleri öğrenildi.

Savcı Sakınan'ın ÖSYM binasına henüz gelmediği belirtildi.

SORULARIN BASILDIĞI MATBAADA ARAMA

- KPSS iddialarıyla ilgili ÖSYM'nin Bilkent'teki binasında yapılan inceleme devam ederken, polis ekipleri soruların basıldığı Bilkent'teki matbaada da arama başlattı.

Sabah saatlerinde ÖSYM'nin binasına gelen Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarının araması sürerken, ekiplerden bazıları yine Bilkent'te bulunan soruların basıldığı matbaaya geldi.

Matbaada arama başlatılırken, soruşturmayı yürüten savcı Şadan Sakınan'ın da matbaaya gelmesi bekleniyor.

Savcı Sakınan, tekrar ÖSYM binasına geldi

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'nda kopya iddialarını soruşturan Ankara Cumhuriyet Savcısı Şadan Sakınan, tekrar Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)'ne geldi.

KPSS'de kopya iddiaları ile ilgili ÖSYM'de üçüncü gün de aramalar devam ediyor. Sabah erken saatlerde, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ÖSYM'nin Bilkent'teki ana hizmet binasına geldi. Bir süre sonra buradaki ekiplerden bir bölümü, soruların basıldığı Bilkent'teki matbaaya geçti.

Öğle saatlerinden buradan ayrılan ekipler, tekrar ÖSYM'ye döndü. Savcı Şadan Sakınan da ekiplerle birlikte ÖSYM'deki incelemelerini sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber