ÖSYM'de sınav hizmetleri ile ilgili birimlere görevlendirme yapılması bekleniyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2010 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Prof. Dr. Ünal Yarımağan'ın istifasının ardından Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)'nde açığa alınan bazı birim sorumlularının yerine, yeni başkan Prof. Dr. Ali Demir tarafından görevlendirme yapılacağı öğrenildi.

Prof. Dr. Ünal Yarımağan'ın istifasının ardından, yürütülen soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürümesi için ÖSYM'de bazı birim müdürleri 3 aylığına açığa alınmıştı. ÖSYM'nin vekâleten görev yapacağı yeni başkanının İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Demir olarak açıklanmasının ardından; yeni başkanın sınavlarla ilgili Bilgi İşlem Müdürlüğü, Sınav Hizmetleri Müdürlüğü, Araştırma Geliştirme ve Değerlendirme Müdürlüğü birimlerine görevlendirme yapması bekleniyor.

Genel Sekreterlik, Özel Kalem Müdürlüğü gibi birimlerdeki işlemler ise bir süre YÖK'teki muadil müdürlüklerce yürütülecek.

DÜN ÖSYM'DE 8 KİŞİ 3 AYLIĞINA AÇIĞA ALINMIŞTI

Devam eden soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için ÖSYM'de Genel Sekreter Mehmet Altunay, Bilgi İşlem Müdürü Mustafa Tütüncü ve eşi Gönül Tütüncü, Özel Kalem Müdürü Işıl Çıngı, Sınav Hizmetleri Müdürü Feza Kart, Araştırma Geliştirme ve Değerlendirme Müdürü Haydar Altunay, Test Geliştirme Uzmanları Burak Özdemir ve Erkam Dündar açığa alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber