KPDS başvurularında mağduriyet iddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2010 16:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamu Personeli Dil Sınavı'nın (KPDS) Sonbahar dönemi sınavı için 4 Ekim 2010 ile 13 Ekim 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilen başvurularda Erzurum'da bir vatandaş mağdur edildiğini iddia etti.

KPDS için başvuruda bulunduğunu ancak başvurusunun kabul edilmediğini iddia eden Süha Kürşat, ÖSYM'nin sistemdeki hatadan dolayı kabul edilemeyen başvurusunun yeniden yapılmasını kabul etmediği için mağdur durumda olduğunu ve Türkiye genelinde kendisi gibi birçok insanın mağdur durumda olduğunu iddia etti.

Başvuru için ÖSYM'nin hem Erzurum bürosu ile hem de Ankara'daki genel merkeziyle görüştüğünü belirten Süha Kürşat, "Erzurum Büroya başvurdum ve bizim gibi mağdurlar için toplantı yapacaklarını söylediler. Ancak yapılan toplantının bize hiçbir faydası olmadı ve bu mağduriyet için Ankara'ya başvurmamız gerektiğini söylediler. Ankara ise Erzurum bürosundan halledebileceğimizi söyledi. Oradan oraya bizi gönderiyorlar ama kimse boşa giden başvurumuzu kabul etmiyor. Bu sınavın adil olabilmesi için Türkiye

genelinde bu başvuruların yeniden yapılması gerekiyor" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber