İstanbul'da sahte polis operasyonu

Haber Giriş : 16 Mart 2005 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Bahçelievler'de, kendilerine polis süsü vererek dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 3 kişi yakalandı. Kendisinden habersizce arabasını alarak hırsızlık yapan oğluna beddua eden baba, karakol önünde kahrından gözyaşı döktü.

Alınan bilgiye göre, yaptırdığı yedek anahtarlar sayesinde, babasının araçlarını habersizce almayı alışkanlık haline getiren İbrahim Suna, yine babasına ait olan 34 MCR 04 plakalı otomobili bu yolla kaçırdı. Arkadaşı S.U. (16) ile birlikte dün Halkalı Gümrüğüne gelen Suna, kendisine polis süsü vererek, Bulgaristan uyruklu bir TIR şoföründen 2 milyar lira aldı.

Dolandırıcılık olayının ihbar edilmesi üzerine harekete geçen polis, İbrahim Suna ve S.U.'nun yakalanması için soruşturma başlattı. İki kafadar, Bahçelievler Siyavuşpaşa'da devriye gezen polis ekipleri tarafından yakalandı. Bahçelievler Polis Merkezi'ne getirilen zanlılar sorguya alınırken, olayı duyan İbrahim Suna'ın babası Aziz Suna da karakola geldi. Oğlundan şikayetçi olan Aziz Suna, "Bu, dördüncü arabamız. Sürekli evine zarar veriyor.

Yedek anahtar çıkararak araçları gizli olarak alıyor. Bu araçlarla hırsızlık yaptığını bilmiyordum.

Yanındaki arkadaşına uymuş olabilir" dedi. Suna, parmak izi alınmak üzere karakoldan çıkarılan oğluna beddua ederek, gözyaşı döktü.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber